tiistai 14. toukokuuta 2013

Kuinka hukata kundi 10 minuutissa

Myönnetään, että sinkkuuden lieviin haittoihin kuuluu tietynlaiset yhden yön jutut. Baarin hämärässä mies voi näyttää Johnny Deppin tai nuoren Harrison Fordin kaksoisolennolta. Yö voi olla todella mukava ja antoisa (oletuksena että muistat tapahtuneet) mutta entäs kun aamuaurinko herättää sinut lempeästi seuraavaan aamuun?

Mitä tapahtuu, kun alkoholin vaikutus ja yön huuma on tipotiessään?

Okei, mies ei vastaa oletuksiasi. Jos olet hänen asunnollaan, voit hipsiä vaivihkaa ulos ja soittaa taksin tai kaverin pelastamaan sinut. Onneksi älypuhelimissa on kartat ja paikannin! Sinkkuelämän pelastus. Jos kuitenkin olet omalla asunnollasi ja mies kuuluu näihin sängyssä koko päivän viihtyviin uroksiin, tilanne on hankalampi. Mies voi myös odottaa aamuseksiä. Tässä on kooste minun ja ystävieni hyväksi todetuista lauseista ja keinoista joilla hukata kundi 10 minuutissa asunnolta:

Siivouspäivä! (tässä kohtaa alat raivokkaasti viskomaan petivaatteita) Jos meinaat tässä asunnossa päivän viettää niin saat luvan auttaa.

Sori, menkat alko.

Mulla on gynekologi kahden tunnin päästä.

Mun isä tulee tuomaan tänne pari tavaraa tunnin päästä (toimii yllättävän hyvin myös vanhempana, miehillä tuntuu olevan ikuinen naisen isän tapaamispelko).

Jos miehellä on kova krapula tee jotain todella voimakkaan tuoksuista ruokaa ja mene syömään sitä  aivan miehen viereen.

Mun avomies tulee kotiin ihan just nyrkkeilystä, et sun varmaan kannattaa lähteä.

Laita telkkarista pyörimään jonkun superitku-ohjelman (Titanic tms.) jota katsoessa vollotat tietenkin suureen ääneen.

Joissain tapauksissa myös "Sinkkuelämää" tai MTV:n ohjelmat "Teen mom" ja "16 and pregnant" saattavat toimia.

Voit myös käyttäytyä todella kylmästi. Jos kuitenkin mies on sellainen herkkä nallekarhu tapaus, yritä ohjata mies lempeästi ulos. Yö nimittäin on nostanut varmasti hänen itsetuntoaan, eikä sitä ole hyvä romuttaa maan rakoon saman tien. Liian moni suomalainen mies kärsii huonosta itsetunnosta ja se ei ole hyvä juttu. 
Jos mies on kuitenkin perus pleijeri tapaus, niin anna mennä vaan! Näytä sisäinen bitch - olemuksesi ja anna miehelle näpäytys. 

Itse en ole koskaan tuntenut morkkista yhden yön juttujen vuoksi. On tullut hetkiä, jolloin juostaan vaivihkaa karkuun ja hetkiä jolloin miehen on joutunut heittämään ulos. Joidenkin kanssa on käynyt myöhemmin ulkona ja joidenkin puheluihin ei vastaa. Kuitenkin koskaan se ei saisi mennä siihen, että kaduttaa niin vietävästi. Elämä on kuitenkin ainutkertainen, kaikki hetket ovat arvokkaita ja mikä tärkeintä:

Elämästä pitää nauttia. Aina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti