tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kilpailu!

Olen kipeä ja minulla on liikaa aikaa. Siksi päätin laittaa pystyy tämän kivan pikku kilpailun! Palkinnot sponsoroi huippukiva.fi, joten ne ovat vähän härskejä. Hups. 

Laitan tähän alle muutaman kysymyksen, jotka käsittelevät minua, blogia tai blogin tekstejä. Jos olet lukenut blogia alusta asti, sinulla on etumatkaa. Lähetä vastauksesti sähköpostiin: kummankinkaa@gmail.com ja laita otsikoksi Kilpailu. Älä mieluiten kirjoita tähän alle vastauksia, koska sitten muut näkevät ne. Voit kuitenkin kirjoittaa tähän alle osallistuttu tai vaikka neljännen kysymyksen vastauksen. 

Oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 hienoa palkintoa! Aikaa on ensi viikon sunnuntaihin asti, eli 22.3.2015 klo. 23:59 asti. Voit osallistua, vaikka et olisi blogin virallinen lukija. 

Onnea kilpailuun!


Kysymykset:

1. Missä kirjoituksessa on seuraava lause: "Spagetti on valtavan eroottinen symboli ja tuo mieleen miehen ja naisen sukuelimet tai häpykarvoituksen."

2. Mitä tarkoittaa flunskautinen?

3. Mikä on neuvoni saada seksiä 99% varmuudella?

4. Mikä on sinusta paras kirjoitus? Voit myös kertoa miksi.

Voit myös kertoa kauan olet lukenut blogiani. Tämä kysymys on ihan vain uteliaisuudesta, sillä ei ole vaikutusta kilpailuun.

Palkinnot
Uuh beibe beiiibe. 

Lisäys! 11.3. Kilpailuaikaa pidennettiin viikolla, koska kiireet.

2 kommenttia:

  1. yhyyy, olisin halunnut osallistua mutta kaikki palkinnot vaatii myös seksikumppanin ja sellaista en aseksuaalina halua. haluan leikkiä yksinäni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa tuo kiihotusnaamio toimii myös ihan unimaskina ja pinkit käsiraudat on hyvä asuste teemabileisiin :D ja miks ei mokkakurittajakin... osallistu vain! Olisi kiva kuulla mm. lempparikirjoitus.

      Poista