maanantai 4. marraskuuta 2013

Nettideittailua: Laiskottaa

Tämä nettitreffi-homma ei oikein ole lähtenyt käyntiin. En ole suostunut tapaamaan ketään livenä ja kaikkien miesten kanssa jutustelutkin ovat jossain vaiheessa vain loppuneet (minun toimestani). Totuus on, etten jaksa olla koko ajan ruudun ääressä ja asenteeni taitaa olla touhuun vähän väärä. Kirjaudun sivuille harvoin ja en anna itselleni edes mahdollisuutta syttyä miesten teksteistä.

MUTTA

otin äsken itseäni niskasta kiinni ja vastailin sopivasti viikon viiveellä miesten viesteihin. Katsellaan mitä tulee. Laittelen tähän alle vielä vähän tilastoja:

Lähetettyjä viestejä viimeisen kuukauden aikana: 35 viestiä 9 käyttäjälle
Vastaanotettuja viestejä viimeisen kuukauden aikana: 54 viestiä 15 käyttäjältä
Blokattuna: 1 käyttäjän blokkaamana
Lisäksi profiilissani on vierailtu 80 kertaa.


Ihan jees. Vielä pieni päivitys niistä oudommista miehistä. Ja kuvassa tämän hetkinen fiilis.
 Eräs mies aloitti keskustelun kanssani todella pitkällä viestillä, joka kuulosti siltä että se olisi ollut kopioitu jostain horoskoopista. Hän analysoi minua positiiviseksi ja elämän myönteiseksi joka on kokenut jonkun trauman nuoruudessa ja siksi muuttunut tällaiseksi. Lisäksi hän sanoi että olen sitoutumiskammoinen ja pelkään petetyksi tulemista. Lisäksi hän oli 100% varma että olen taiteellinen. Ja kaikki tämä on jaariteltu 110 sanan muodossa. En osannut vastata viestiin mitään muuta kuin: Täh?
Toinen minua lähestynyt mies meni suoraan asiaan. Hän lähetti 87 sanaisen viestin jossa kertoi kaikki oleellisimmat asiat itsestään ja ehdotti tapaamispaikkaa ja aikaa. Hänen profiilinsa suorastaan huusi omituisuutta (ei ollut edes profiilikuvaa) joten en vastannut. Enkä mennyt tapaamispaikalle. Vaikka hän varmaa olisi odottanut minua punaisen ruusun kanssa. Pah.
Ai niin! Olen ehkä tavannut ihan kiinnostavan miehen! Eikä se tapahtunut missään netissä. Vaan kaverin kautta (niin kuin se yleisimmin taitaa olla). Saa nähdä mitä tapahtuu, itsehän en aio tehdä aloitetta.


8 kommenttia:

 1. Heih, löysin juuri blogisi blogilistalta, kun seisoi siinä päivitettyjen joukossa. Mielenkiintoinen aihe ja hauska lukea muiden treffailua. :D

  VastaaPoista
 2. Aika mielenkiintoista! Juuri saman horoskooppimies on nimittäin lähestynyt minuakin, täsmälleen samalla horoskoopilla. Ei tieten ollut kovinkaan syvällinen luonneanalyysi, kun kelpaa lähetettäväksi samanlaisena kelle vain. :D Näitä tällaisia tapauksia mahtuu aina joukkoon.

  Itse olen nettideittaillut aika paljon, mutta äkkiä kyllä huomaa, että innostus vähenee, jos ei koko ajan jaksa koneella istua. Tekee ihan hyvää välillä keskittyä muihinkin tapauksiin, ja jos ei satu sopivaa kohdalle niin mikään ei estä panostamasta myöhemmin enemmän taas nettipuoleen jos siltä tuntuu. Reilut kymmenen tapaamaani miestä ovat kyllä kaikki olleet varsin mukavia, jotkut jopa oikeasti potentiaalisia - kyllä netissäkin hyviä miehiä siis liikkuu, mutta heidän löytämisensä vaatii luonnollisesti aika paljon aikaa ja panostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten siinä ehkä mättää juuri se, ettei saa välttämättä heti oikeanlaista kuvaa ihmisestä. Tuntuu vaikealta kertoa jollekkin omasta itsestään, varsinkin kun ei puhuta edes kasvotusten. Siksi pitäisi tavata mahd. pian mutta entä jos ei halua tavata kunnolla ennen kuin edes tietää toisesta jotain? Paha kierre :D

   Poista
 3. Olen laiska, enkä jaksa lähettää sähköpostia, joten laitan sulle tätä kautta Voicen sivuilta löytämäni jutun sinkuista johon veikkaan sulta löytyvän kommenttia. Pitemmittä puheitta; http://www.voice.fi/suhteet/sinkut-varastavat-muiden-miehet-ja-11-muuta-yksinelajiin-kohdistuvaa-erehdysta/4/54799. On varmaan itsestäänselvää ettei nuo asiat pidä paikkaansa, mutta palan halusta kuulla (lukea) sun mielipiteet väitteistä! 8)

  VastaaPoista
 4. Hei, sulla on hauska blogi. Olen sinua varmaan parikyt vuotta vanhempi ja pari vuotta pyörinyt deittipalstalla, tosin välissä on ollut katkoja. Baareissa ei jaksa pyöriä, eikä niitä miehiä meikäläinen muuallakaan tapaa. Tää on ihan helppo kanava tutustumiseen. Periaatteeni on, että omalla naamalla mennään, kun mitään salattavaa ei ole ja samaa odotan myös toiselta. En todellakaan jaksa kirjottamalla jaaritella juuri mitään. Sen verran vaihtaa viestejä, että näkee, luistaako juttu yhtään. Jos luistaa, niin olen nykyään ottanut tavaksi soittaa ennen kuin sovin tapaamista. Puhelimessa jo huomaa, jos sitten juttu ei kulje tai toinen vaikuttaa vaan muuten ihan urpolta. Yksi kaverini otti prepaid-liittymän tällaisia tilanteita varten, että henkilöllisyys pysyy salassa. Jos liian kauan kirjoittelee, ihmisestä voi saada aivan liian ruusuisen kuvan, joka ei sitten vastaakaan yhtään todellisuutta. Koska sen kuvan on kehitellyt päänsä sisällä ihan itte :). Olen tavannut miehiä tooooodella paljon. Useimpia kerran, mutta kymmenkuntaa useammin. Yhtäkään sekopäätä en ole tavannut, eikä kukaan ole ruvennut stalkkaamaan. Ihan asiallisia miehiä olleet kaikki.
  Totuuden nimissä on kyllä sanottava, että tämä maailma on mennyt todella omituiseksi parinmuodostuksen suhteen. Lähes kaikki potentiaaliset miehet ovat yhtäkkiä lakanneet pitämästä yhteyttä. Sama kaava toistuu aina uudestaan ja uudestaan. Kyllä sitä on kavereitten kanssa pohdittu pää puhki. En ole mikään ripustautuja tai suin päin vihille haluamassa, vaan ihan hetkessä eläjä. Miespuoliset ystävänikin ovat aivan monttu auki, kun olen heidän mielestään aivan loistava tyyppi. Etsitään ilmeisesti nurkan takaa jotakin vielä parempaa tai sitten kun huomaa, että alkaa toisesta pitämään, niin iskee joku sitoutumiskammo tai jotain... Todella omituista. Samaa kuulen miehiltä, että näin toimivat myös naiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Kumppanin etsiminen on todellakin mennyt ylitäydellisen tavoitteluun. Tai siltä se useimmiten tuntuu. Harrastan tätä häpeäkseni myös itse silloin tällöin. Sitä paitsi täydellinen on usein se epätäydellisin vaihtoehto. Pienet viat ja muut jutut on ne jotka tekevät ihmisestä mielenkiintoisen ja rakastettavan. Se pitäisi muistaa myös :)

   Luulen, etten edes tällä hetkellä niin vingu parisuhteeseen ja siksi nettihomma ei oikein sytytä. Kiitti kuitenkin kokemuksen jakamisesta, täytyy muistaa tuo jos palstalle jaksan taas useammin kirjautua!

   Poista