Milja Joanna


Olen oman elämäni supersankaritar. Käytän useimmiten halpoja alushousuja jotka peittävät koko pyllyn ja juon itseni joskus liian kovaan humalaan. Nauran itselleni, miehille ja kaikille muille. 

Kirjoitan omasta elämästäni anonyymisti Milja Joanna - nimen takana. Kaikki kirjoitettu on totta ja tapahtunut joko minulle tai ystävilleni. Mahdolliset nimet on muutettu. 

Olen yli 20 vuotias mutta alle 30 vuotias. Olen normaalipainoinen ja vartaloinen, luolteeltani positiivinen ja vähän tohelo. Rakastan elämää. Pisin niin sanottu parisuhteeni taisi kestää muutaman kuukauden jos sitäkään. Havahduin tässä kuukausi sitten siihen, että olen kaveriporukkani ainut sinkku. 

Ratkiriemukasta!

Useimmiten elämäni on loistavaa, mutta pieniä epätoivon hetkiä saattaa tulla. 

Etsin siis kliseisesti Sitä Oikeaa, mutta en ihan ketä tahansa ala katselemaan kämpilläni päivästä toiseen. Mutta koska sinkkuus on myös asennetila, elämä on ihanaa ja miehet on ihania! 

Ja minä olen ihana.

Mukavaa jos viihdytte blogin parissa, sillä mikä on parempaa kuin nauraa itselleen muiden kanssa?

- Milja Joanna


4 kommenttia:

 1. Hauska blogi. Laitetaan seurantaan :)

  VastaaPoista
 2. apua kuulostat ihan mun tulevaisuudelta, haha :-D mutta mitä nyt lukaisin pari sivullista niin tosi kivasti kirjoitat, toivottavasti jaksat vielä olla aktiivinen, mielenkiintosta seurata tätä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jaksat lueskella ja yritän taas ryhdistäytyä kirjoittamisessa! :)

   Poista