sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Yksin kotiin yökerhosta?

Yääääh. Eilen meni vähän myöhäiseksi, mutta pitkästä aikaa oli hauskaa yökerhossa ja viihdyttiin jopa pilkkuun asti! Listaan tähän vähän huomioita ihmisistä/porukoista joita havaitsin apajilla! Minulla oli päällä musta suht. lyhyt mekko ja kooorkeat korot, samoin kuin ystävättärelläni. En ole moneen vuoteen laittanut kunnon korkoja baariin! Oli virkistävää olla 3/4 baarin väestä pidempi. Hähähää. Jätin muuten kärkkäisyyteni kohteliaisuuksiin tarkoituksella pois tällä kertaa! 

1. Kaveriporukka toiselta paikkakunnalta.
Viisi jätkää, yhden sisko ja siskon kaveri olivat tulleet isommalta paikkakunnalta bilettämään pienemmälle paikkakunnalle. Miehet tulivat avoimesti juttelemaan. Sanoivat että pienemmillä paikkakunnilla on mallin näköiset naiset (hihi kiitos). Lisäksi yksi miehistä oli kuulemma soittanut Madonnan lämppärinä.. ? Okeii hieno homma! Me emme ystäväni kanssa lämmenneet kuin kaverimielessä joten he menivät tanssilattialle iskemään naisia tosissaan. On se mukavampaa yrittää iskeä naisia/miehiä muualla kuin omalla paikkakunnallaan. Silloin on vähän pienempi todennäköisyys että tyyppi ei ole kaverin kaverisi, pikkuserkku jota et tunne, kaverin ex-säätö ja niin päin pois. Mutta Suomi on todetusti liian pieni maa.

2. Vanhat koulukaverit
Huomaat että vanhojen jätkäkoulukavereiden kanssa tulee todella hyvin juttuun! Meillä yksi tälläinen mies toimi pelastajana; jos joku ei niin haluttu miesseura lähestyi, tämä pelastajamies nappasi vain meidät kummatkin kainaloon ja vei pois muitten katsoen kateellisena meidän peräämme. 

3. Ne samat naamat aina vaan
Vaikka itse on muuttanut pieneltä paikkakunnalta jo pois (olis siis vain kotikulmilla käymässä) jotkut ovat samannäköisinä samassa baarissa tanssien samoja tanssiliikkeitä vuodesta toiseen. Ja he on/off-suhteilevat edelleen samojen miesten/naisten kanssa. Noh, on hyvä että se riittää.

4. Kaverin EX #1
On hassua, kun törmäät kaverin ex-säätöön joka ei tunne sinua. Hän alkaa juttelemaan sinulle, ehkä yrittää vähän iskeäkkin ja sinä vain mietit miten paskasti tämä ihminen teki sinun rakkaalle ystävällesi. Siinä tilanteessa voi joko näpäyttää tätä henkilöä tai sitten vain lähteä pois. Itse yleensä näpäytän salakavalasti koska en voi vastustaa kiusausta...

5. Kaverin EX #2
On todella outoa, kun törmäät kaverin ex-säätöön joka TUNTEE sinut. Silti hän alkaa iskemään, joko humalapäissään tai sitten sen enemää asioita ajattelematta. Itselleni kävi eilen niin. Toimin todella tyylikkäästi ja sivuutin miehen iskuyritykset sen enempää draamailematta. Olen niin ylpeä itsestäni - minä ihana herkkä sivistynyt nainen. Ah.

6. Ärsyttävät vakkaribilettäjät
Eilenkin siellä riehui mies, joka tuli 10 minuutin välein kysymään (tai vonkaamaan) ihmisiä tanssimaan kanssaan. Kiskaisin sitä lopulta pukinparrasta. Hups.

Löysin netistä artikkelin, jossa listattiin 10 naistyyppiä joihin törmää aina baareissa. Artikkeliin pääset tästä. Naistyypit olivat nämä:

1. Helppo nakki (98% mahdollisuus iskemiseen)

2. Salainen hurjapää (48%)

3. Yksi jätkistä - tyttö (15%)

4. Avokätinen isin tyttö (18%)

5. Tyttökaveri (2%)

6. Kanta-asiakkaat (55%)

7. Esiliina (0%)

8. Salaa baariin livahtanut tyttö (75%)

9. Holtiton humalainen (80%)

10. Valokuvaaja (50%)

Tunnistatteko itsenne listasta? 

En muuten suosittele katsomaan herkässä darrassa seuraavia elokuvia (minun Top-10):

1. Million dollar baby (katsoin sen äsken ja silmät tippuivat päästä...)
2. Hevoskuiskaaja
3. Hachiko
4. Moulin Rouge
5. Tanssii susien kanssa
6. Boys don't cry
7. Topi ja Tessu
8. Sovitus
9. Extreme Makeover (okei, on tv sarja mutta jos sitä erehtyy katsomaan herkässä tilassa.. aijai ja voijoi)
10. Kaikki elokuvat jotka ovat onnellisia, surullisia, ihania, koskettavia...


BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄH


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti