perjantai 9. elokuuta 2013

I niinkuin Ihmissuhde

Anteeksi kun en ole tänne kirjoittanut, totuus on vain ollut ettei elämässäni ole tapahtunut oikeastaan mitään ihmeempiä.. paitsi että olen super stressaantunut koska kesä loppuu, asioita pitää hoitaa ja muutto. Muutto on sieltä niin. 

Ai niin! Ja oli yksi jätkä joka yritti pyytää minut ulos monta kertaa, mutta hän kysyi sen joka kerta niin löysästi ja kierrellen etten ikinä lähtenyt. Olisin kyllä loppujen lopuksi mennyt, vaikka mies ei minua oikeastaan kiinnostanutkaan. Päätin nimittäin antaa mahdollisuuksia enemmän ja helpommin koska olenhan kohta kaveriporukkani ainut sinkku. Onneksi tosin vain sen yhden kaveriporukan. 
MUTTA kohtalon oikusta hyvä ystäväni oli humalan innoistamana ollut tämän miehen kanssa vähän vinki vinki niin eipä itseä enää hirveästi innosta lähteä testailemaan. Voi harmi.
Mutta uusi kaupunki ja uudet miehet! Näin muuten rannalla miehen joka oli niin syötävän komia.

Come to mama beeeibe. 

Mutta asia josta haluan nyt paasata, koska olen stressaantunut ja herkillä (varmaan kohta taas se aika kuukaudesta) on ihmissuhteet. Enkä nyt puhu välttämättä seurustelusta, rakkaista hanipöökultsipuppeleista tms. vaan ihan perus ihmissuhteista ja siitä miten tuntemattomia ja tuttavia kohdellaan.

Minulla oli viime keväänä vähän sutinaa erään miehen kanssa. Se sitten kummankin sanattomasta sopimuksesta jäi pienen flirtin asteelle ja olimme hyviä ystäviä kevään. Toukokuussa jokin muuttui, miehestä tuli minun seurassani töksö, en saanut enää kutsua hänen kauttaan yhteisiin kaveri-iltoihin ja muutenkin minulla oli outo olo hänen kanssaan. Ajattelin että se oli stressiä, mutta kesällä kun näimme muutaman kerran asia oli vielä oudommin ja nyt tuntuu että hän haluaa syrjäyttää minut koko kaveriporukasta pois. 

Niin ei vaan enää tehdä kun ollaan aikuisia! Jos hän ei enää siedä minua, niin tunkee sen haisevan sukkansa suuhun ja on hiljaa. Jos on yhteinen kaveriporukka, toimeen pitää vain tulla ja ei meidän tarvitse hengata kahdestaan. Ikinä jos se on hänelle noin dramaattista.

Ihanaa kun tuntee olonsa vanhaksi haisevaksi lehmäksi jonka ympärillä pörrää kärpäsiä. 

Jos minä luon ihmissuhteen, odotan sen kestävän koko loppuelämäni. Valitettavasti 80% muista on eri mieltä. Mutta olen saanut ihania ihmisiä ympärilleni joita rakastan ja tiedän että he ovat siinä aina. Yritän pitää hyvät välit myös entisiin heiloihin, se ei vain heidän puoleltaan oikein koskaan tunnu onnistuvan. Valitettavasti tämä on/off suhde koskee usein myös kavereita, ensin ollaan kavereita sitten ei sitten joo sitten ei.. Itse en sellaista enää jaksa. Nyt ei olla enää peruskoulussa. 

Ennen kuin diagnosoit itselläsi masennuksen tai huonon itsetunnon, varmista ensin ettet ole ympäröinyt itseäsi kusipäillä.
- William Gibson

Mikä lause! Lisätään se oman elämämme oppaaseen, ympyröidään se pinkillä ja liimataan ympärille pieniä helmiä. 

Niin ja piti niistä tuntemattomien ihmisten töykeyksistä sanoa:

Jos muutat pois vuokra-asunnosta, olisi kiva jos siivoaisit sen koska kun toinen muuttaa siihen ei ole kiva siivota sinun paskojasi. Kirjaimellisesti.

Kiitos moi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti