torstai 15. elokuuta 2013

Nyhvääjäystävä

HOI KAIKKI SINKUT?!

Oletteko kuulleet olennosta joka ei ikävä kyllä ole vielä kuollut sukupuuttoon vaan uhkaavasti lisääntyy kuin kanit kiima-aikaan?

Tämä olento on ystäväsi joka on alkanut seurustelemaan.

Meille ikuisille sinkuille on hyvinkin tuttua ystävät, joilla tuntuu aina olevan uusi mies kainalossa ja joiden kanssa kaava menee suunnilleen näin:

1. Sinä ja ystäväsi = BFF <3<3 ^^ ^^ joo sori lopetan heti...

2. Ystäväsi löytää iiiiiihana miehen. Uuh aah.

3. Hän vain katoaa. Et näe ystävääsi 3kk, et kuule hänestä mitään ja jos soitat hänelle vastaus on aina sama: 

Ystävä: Ööyyhm tota vähän huono hetki, sopiiko et soitan vaik huomen..

Minä: Joo okei no jut-

TUUT TUUT TUUT TUUT

Ja ei. Ystävä EI soita. Luulet olevasi vain ilmaa KUNNES

4. He eroavat. By hy hyy. Kyllä sitten soitellaan ja itketään olkapäähän räkäpalloja ja kaikki on niin huonosti ja onneksi sinä olet minun ystäväni ja plaa plaa plaa.

5. Jos olet armollinen ja pystyt unohtamaan menneen, olette taas ystäviä. 
KUNNES.

TUUT TUUT TUUT TUUT

Minä en ymmärrä. Onneksi parhaimmat ystäväni ovat ihania ja muistavat ottaa minutkin välillä huomioon. Sitten sanotaan että parisuhde lihottaa. No kai se lihottaa jos nyhvätään sohvalla 24/7 ja katsotaan miten söpöltä toisen nenä näyttää eri kulmissa. Yh. Lähtekää ulos, tapailkaa sinkkuystäviänne vaikka he tuntuvatkin olevan toivottomia tapauksia. Koska sinkkuystävänne eivät tule mukaan parisuhdeiltoihin. Ei kukaan halua olla 13 pyörä. Se ainut. Pullasorsa. Joo en tiedä mistä tuo nyt tuli.. Mutta pointtini tuli selväksi.

Ai niin. 

Ja jos minä kutsun ystäväni kahville, se kutsu ei koske MEITÄ vaan SINUA. Koulussa pitäisi opetella enemmän kielioppia ja sen ymmärtämistä. Ja kyllä, jos tarkoitukseni on puhua tyttöjen jutuista niin minähän puhun. Siinä on miehen korvat punaisena. Hähähä. 

Uaaaah. Tulipas paasaus. Sori.

Btw. Samassa talossa asuu siis aivan ihana mies. Sinkku ja suklaasilmä. Pitää yrittää treffata romanttisesti pyykkituvassa. Nam.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti