sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kun tulet jätetyksi, vaikka ei ollut suhdettakaan

En ymmärrä, miksi tämä asia on tullut muutaman kerran vastaan. 
En ymmärrä, miksi miehet tekee sen. 
Ehkä olen vain niin epäselvä. 
Nainen mikä nainen, muahhahahhahaaaa. 
Mutta joo, valaistaanpa tilannetta.


Vietimme siis Wappuheilan kanssa muutaman hekumallisen jumppatunnin yhdessä muutama viikko sitten. Satuimme sattumalta samaan kaupunkiin tällä viikolla muutamaksi päiväksi ja ajattelin seksinkiilto silmissäni, että voisimme vaikka nähdä. En kuitenkaan halunnut olla liian hyökkäävä, joten laitoin hänelle yksinkertaisen tekstarin: Jos haluut nähdä, soittele! Kesti muutama tunti ja vastaus oli: Heiiiiiiiiiiii sun kaa oli tosi kivaa sillon ja olet huippu tyyppi ja kaikkea mut mun on nyt pakko selvittää ihmissuhdeasiat ja pää kuntoon ja ehkä olisi vaan parempi ettei nyt nähdä kahdestaan ja lässynlässynlää.

Miten mies sai minut taas kuulostamaan parisuhdehaukalta, kun tarkoitus oli rehellisesti olla vain munahaukka?! En selkeästi vielä osaa kunnolla tätä jaloa taitoa, jolla saat suoraan kiertäen sanottua haluan vain seksiä. Nyt tietysti ihmettelette miksi en vain lähetä tekstiviestiä, jossa lukisi nuo kolme kiihottavaa sanaa, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Olemme kavereita yhteisillä kavereillä ja jos mies ei haluaisi seksisuhdetta, se olisi minulle vähän noloa.

Minut on nyt kahdesti "jätetty" parin tapaamiskerran jälkeen. Arvostan tietysti rehellisyyttä ja miehen suoraselkäisyyttä (mistä minulla on vielä vähän opittavaa), mutta jotenkin tuo jättämistapa vain ärsyttää. Periaatteessa silloin ei pitäisi vielä olla suhdetta, josta jättää?

Kummallakin kerralla mies on kirjoittanut maratontekstiviestin, jossa hän analysoi "suhteemme" ja kertoo kuinka huipputyyppi olen ja vika ei ole minussa. Tämä olisi ihan ok tekstiviesti, jos olisimme nähneet vaikka yli kuusi kertaa. Jos ei siis ole munaa sanoa asioita kasvokkain. Kahden tapaamiskerran jälkeen asiat voi vain sanoa nätisti ilman turhia selittelyjä. 

No jaa, eniten tässä tiestysti ärsyttää ettei mies anna mahdollisuutta minulle olla jättävä osapuoli. Typerät miehet.

Olimme muuten kaverin kanssa perjantaina baarissa ja törmäsin siellä vanhaan panoon parin vuoden takaa. Saatoin vähän lipsahtaa vanhan suolan janoon, mutta ennen kuin ehdin mitään tehdä, mies katosi. Ehkä hyvä niin. 


Lisäys klo. 15:48
Aika jees kesäkumibiisi! Kesäkesäkesäkesä

10 kommenttia:

 1. Arrgghh toi on niin raivostuttavaa! Mulle kävi kerran niin että tapasin miehen baarissa ja seuraavalla viikolla käytiin YHDEN kerran kahvilla, eikä kumpikaan ottanut sen jälkeen yhteyttä. Kunnes joskus parin viikon päästä sain viestin että "mulla on nyt vähän kiirettä ja pitää keskittyä kavereihin" tai jotain. Olin hieman WTF?? :D:D

  Tuntemattomia on miesten aivoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä hän luuli että valvot yöt itkien miks mies ei laita viestiä :D ja hän armollisuudessaan halusi päästää sinut tuskasta ja epätietoisuudesta!

   Poista
 2. "Miten mies sai minut taas kuulostamaan parisuhdehaukalta, kun tarkoitus oli rehellisesti olla vain munahaukka?!"
  Hihittelin tuota itsekseni töissä. Kirjoitat hyvin ja elävästi, mukavaa lukea sellaista!

  VastaaPoista
 3. Mä oon kyllä taas kaivannu sitä, että joku mies suvaitsis ilmottaa vaikka just kahden tapaamiskerran jälkeen, jos ei kiinnosta (eikä jättää vastaamatta / muuten kadota). Mutta siis en mä nyt ihan tollasta sentään ois odottanu! :D Ja oikeesti, toi on niin totta, miksei voi sanoa siinä tapaamiskerran päätteeks?! Okei oon kyl itekin vasta jälkikäteen todennu et nou thanks ja sit ilmottanu viestillä, mut siis ei siihen nyt mitään suhdeanalyyseja tarvita. Ihan vaan että se on moro ja sillä hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis todellakin on kohteliasta kertoa jos ei ole kiinnostunut, mutta sellainen turha lientsonta ja "jättäminen" voitaisiin jättää pois :D

   Poista
 4. "Jos haluut nähdä, soittele!" ei kyllä anna ihan kauheasti köyttä johdatella keskustelua vällyjen välissä tapahtuvaan lemmentyöhön. "Mitäs ohjelmassa perjantai-iltana?" vähän jo vihjais asiasta ja ois helppo laittaa viesti takasin, jossa tunnustelee mitä mielessä, kun on kerta jo lukittu ilta.

  Oma mielipide, joka ei ihan suoraan liity asiaan ja jota ei ehkä kannata yleistää on, että vehtailusuhteessa asiat pitää hoitaa helposti ja ilman kikkailua. Sä haluut mua ja mä haluun sua. Tappaa tunnelman, jos tulee sellanen olo, että tyttö pitää jotenkin aina houkutella/vietellä/johdatella asiaan. Miehetkin tykkää olla haluttavia ja sen saa osoittaa!

  Viihdyttävä blogi edelleen, jatkakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin tämän asian itsekkin! Tästä lähetien jos fuckbuddy-ehdokas ilmestyy, rehellisyys maan periköön :D Kiitos!

   Poista
  2. Äh, ensimmäinen yritys meni joko harakoille tai nyt tulee tuplana. Mutta siis komppailisin tätä. Noissa tilanteissa (että nähdäänkö hauskanpidon merkeissä vai vakavampaan juttuun tähtäävällä mielellä) väärinymmärrys kumpaan suuntaan vaan voi tuntua nololta ja jopa aiheuttaa mielipahaa. Siksi juuri niissä tilanteissa pakkeja tarvitaan. Rohkeampaa kommunikointia kehiin, ettei tule väärinymmärryksiä :)

   Vaikka eipä niissä pakeissa turhan pitkiä sepustuksia tarvita, niin on sekin kivempi yritys ainakin. En tietenkään tiedä, mitä ja miten siinä nyt tarkalleen sanottiin, mutta kuulostaa siltä, että mies oli kohtelias ja ajatteli laittavansa kivan viestin. Se on hyvä juttu! Pakit on parempi juttu, kuin ei pakkeja ollenkaan (haha, kuulostaapa hullulta...)

   Poista
  3. Totta! Suorapuheisuus kunniaan ja sitä opettelemaan! :D

   Poista