lauantai 6. heinäkuuta 2013

You never know what you're gonna get

Onko iällä väliä?

Mies on 30 vuotias, nainen 50 vuotias. Tuntuu oudolta, nainen on puuma.
Mies on 18 vuotias, nainen 28 vuotias. Tuntuu vielä oudommalta kuin yllä.
Mies on 50 vuotias, nainen 30 vuotias. Täysin normaalia.
Mies on 32 vuotias, nainen 20 vuotias. Ihan hyväksyttävää.
jne.

Nykymaailmassa hyväksytään vanhempi mies melkein mutinoitta, mutta heti jos nainen on vanhempi osapuoli hänestä tulee puuma, syöjätär. Itselläni vanhin säätö on ollut 12 vuotta vanhempi ja nuorin kaksi vuotta nuorempi. Pidän itse siitä että olen miestä vähän nuorempi. 

Kuitenkin iällä ei pitäisi olla väliä kenellekkään muulle kuin sinulle ja kumppanillesi. Jos olette onnellisia yhdessä vaikka nainen olisi 30 vuotta vanhempi, teidän täytyy iloita siitä että olette jonkun löytäneet vierellenne. 

Nykyään sen toisen löytäminen tuntuu olevan niin vaikeaa. Jos sellainen ihminen löytyy, siitä pitää pitää kiinni kynsin ja hampain. Jos olet onnellinen, sen pitää riittää sinulle ja kaikille muillekkin. Älä anna kenenkään kertoa sinulle miten hän haluaisi sinun elävän oman elämäsi. 

Olen kuullut joskus jutun tytöstä, joka meni naimisiin itseään 40 vuotta vanhemman miehen kanssa. Eräänä päivänä hän sitten toi miehen näytille kotiin. Isän ja aviomiehen istuessa sohvalla, aviomies totesi tytön isälle: Haeppas sinä nuoremmakses kaljaa jääkaapista. 

Ahhahhahahaa. Haha. Ha. No niin pieni välivitsi. Liekö minkä pohjalta tuokin tarina kehitetty. Mutta takaisin asiaan, en tiedä miten paljon minua vaivaisi jos mies olisi vaikka 20 vuotta vanhempi. Tosiasiahan on, että kun minä olen 50 vuotias mies olisi jo 70 vuotias ja siinä iässä se saattaa merkitä aika paljon noin oman kropan ja mielen kunnon kannalta. Mutta niinhän sitä sanotaan että rakkaus ei katso ikää.

Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
- Forrest Gump 


Nainen on 37 vuotias ja mies 23 vuotias. Jos suhde toimii, niin mikäs siinä!

2 kommenttia:

 1. Minua on aina kiinnostanut missä nämä suuren ikäeron omaavat parit ovat tavanneet? Minä en pahemmin käy missään, missä oikeasti voisin romanttisessa mielessä tavata ketään itseäni huomattavasti nuorempaa/vanhempaa.

  Olen joskus yrittänyt tapailla itseäni kymmenen vuotta vanhempaa miestä ja ei siitä nyt mitään tullut. Oli myös todella hankalaa alussa löytää puhuttavaa, koska monet puheen aiheet mistä puhun ovat aika tuntemattomia huomattavasti vanhemmalle. Eli alku ei voi olla kauhean helppoa tälläisissä jutuissa, jollei molempien elämäntilanteet ole samat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tiedän vain yhden suuren ikäeron omaavaa paria joka on pysynyt yhdessä monta vuotta ja mennyt naimisiin. Kai asia riippuu siitä että jos nappaa niin nappaa :) Samassa elämäntilanteessa kuitenkin olisi hyvä olla, esim. jos nainen on paljon nuorempi ja lapseton ja miehellä on jo aikuisia lapsia, haluaako mies lähteä lapsirumbaan uudestaan?

   Poista