torstai 19. helmikuuta 2015

Kuka minä olen?

Sain lukijalta aivan mahtavan postausidean! Vaikka oikeastaan sen postauksen kirjoitatte te, rakkaat deittimonsterini. 

Kuvailkaa minua 4-5 lauseella. Mitkä sanat ja lauseet ensimmäisenä tulevat mieleen, kun olette (laadukkaita ja mestarillisia) juttujani lukeneet. Ne voivat kuvata vain jotain tiettyä asiaa tai kuvailla elämäni kokonaisuudessaan. Mielenkiinnolla niitä odottelen!


Kuka minä oikeastaan teille olen? Täällä ruudun takana anonyymisti kirjoittelen ja luulen tietäväni kaiken. Elämä on jännää.


Aikaa on johonkin ensi viikkoon tai kunnes jaksan sen postauksen kirjoittaa. Voitte kommentoida tähän alle tai laittaa yksityisesti sähköpostiin: kummankinkaa@gmail.com

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa ja rentoutukaa. Juokaa vaikka lasillinen viiniä ja pussailkaa. Hmmmm. Pussailu on kyllä kivaa. 

6 kommenttia:

 1. panonainen. HAahha. seksuaalinen olento. AHhaha. en osaa kokonaisia lauseita. oot salee seksikäs ja sanavalmis

  VastaaPoista
 2. Nuori ja vielä paljon kokemuksia vailla. Sinisilmäinen. Naiivi. Söpö.

  VastaaPoista
 3. Verbaalisesti lahjakas. Uskoisin, että oot myös oikeassa elämässä aika sanavalmis. Tunnut ymmärtävän miehiä (ainakin paremmin kun mä! :D). Rohkea! Ei jää vellomaan missään itsesäälissä vaikka tuliskin rukkaset / takapakkia tms. ihmissuhteissa, josta saa myös kuvan et oot hyvällä tavalla itsevarma ja sinut ittes kanssa. Oliks siinä jo neljä? :D

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Rohkean ja vahvan oloinen, sanavalmis ja hyvän huumorintajun omaava, avoin ja mielenkiintoinen persoona!

  VastaaPoista
 5. Olet itsevarma, itsenäinen nainen, joka tietää mitä tahtoo ja mitä ei tahdo. Rempseä ja Totuuksia laukova, joskus jopa huomiota herättävä, mutta ei se sinua hetkauta. Sinua ei muiden mielipiteet sinusta kiinnosta. Elät elämääsi täysin omalla tyylilläsi ja maailma on mahdollisuuksia pullollaan, pyrit aina tarttumaan hetkeen kun sinulle sopii.

  VastaaPoista
 6. Itsevarma ja vahva, mutta silti yllättävän haavoittuvan. Tiedän että tää kuulostaa kliseeltä ja mikä minä olen mitään sanomaan, mutta oletko itse miettinyt, että ryyppäämisen ja irtosuhteiden taustalla voisi olla myös jotakin muuta kuin hauskanpito? Välillä mulla on sellainen olo, että noin villit seikkailut vois paikata ihan erilaisia puutteita. Mutta kuten sanottua, en sinua oikeasti tunne niin arvailuksi menee :)

  VastaaPoista