keskiviikko 25. helmikuuta 2015

It's not raining men

Hah. Se tinder-mies kenen kanssa kävin ulkona kerran, poisti miut tinderistä. Tai sitten hän poisti koko tinderin, koska usko naisiin loppui. Deittailutaidot on yhä hallussa näköjään.


Joo eipä mies mitenkään kummoinen ollut, mutta kyllä me nyt sen verran juttuun tultiin ettei tässä nyt ihan delete-meinigillä pitäisi olla? Tosin saatoin puhua aika paljon. Ehkä mies pelkäsi, että saan puheripulin tinderissäkin. 

Tinder on muutenkin ihan tyhmä. Mitään kuumia tinder-pareja ei synny... tinder ei selvästi edes näytä  minun kuvaani Like-miehille. 

Lisäksi tämä paljon puhuttu Mies seurustelee virallisesti JA NÄKYVÄSTI jonkun muikkelin kanssa. Ihan sama. Oikeasti tässä ei vituta mikään muu kuin:

A) Se, että Mies puhui muutama kuukausi sitten täyttä paskaa, virallistui

B) Minulla ei ole komeaa miestä, jonka oisin tyrkätä Miehen nenän eteen ja nauraa paskaista naurua

Ihan sama. Tyhmät miehet ja tyhmät deittailut. Rupean nunnaksi ja keskityn vain ja ainoastaan kouluun ja kesätyöhakuun. Täydellistä. Ja sori kun tuli pieni angsti-henkinen teksti. Kipeys ja facebook-kyyläys ei sovi yhteen. 

P.s. Vastailkaa vielä tuohon edelliseen tekstiin "Kuka minä olen?" Kiva kuulla teistä! 

6 kommenttia:

 1. Kyllä angstikin on ihan sallittua! Selailin äsken jotain mun vanhoja tekstejä ja sieltä löytyi keskeinen oivallus: ketkä enää uskovat miehiin, saatikka sitten rakkauteen? Tietysti ne, jotka ovat jo löytäneet sen yhden eivätkä siksi ole liiaksi tekemissä muiden miesten kanssa. Me vaan ollaan jo nähty vähän liikaa siis :D pientä nunnahenkistä taukoa, seurustelevaksi eläytymistä ja sit taas uudella uskolla kehiin!

  VastaaPoista
 2. Niin ku mun mielestä toi on jotain niin käsittämätöntä. En vaan pysty ymmärtää. Ja kaiken lisäks toi on musta niin paljon törkeempää kun et tulis vaik päin naamaa sanoo et haista vittu. Niin ku oikeesti. Eka ollaa sillee et älälälälälälää enhaluuseurustella enhaluuseurustella äläläläää ja sit menee vittu 2,5 sekuntia ni facebookissa lukee et parisuhteessa. Sit ku kysyy et mitä helvettiä tääl tapahtuu ni sit levitellää käsiä ja ollaa sillee et älä ny viitti vetää mitää herneenpalkoo otsalohkoon.

  Toivottavasti tosta ei käy mitenkään ilmi, että I feel you ja mulla saattaa olla jotain patoutumia :D Rrrraaaahhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosin itse päätin ottaa asenteen, etten edes mene kysymään että mitä helvettiä. Siinähän luulee, ettei kiinnosta pätkääkään. Niin kuin ei kiinnostakkaan. PAH!

   Poista
 3. Tästä on juuri itselläkin "erinomainen" kokemus. Mies oli niin sekaisin, ettei pystynyt mihinkään vakavaan. Kahden viikon päästä meidän seksisuhteen loppumisesta törmään häneen baarissa, jossa hän on naisen kanssa. Eksänsä ja nyt taas nykyisen tyttöystävänsä kanssa siis. Kun kysyin mieheltä, miksi hän valehteli, tämä vastaa, ettei valehdellut, vaan kaikkea ei tarvitse kertoa. Ai ei? Kyllä hän tasan tarkkaan tajusi, että sai minut sänkyyn vain valehtelemalla. Kuvottavaa. On erittäin vastenmielistä valehdella saadakseen joku sänkyynsä, varsinkin kun olin täysin rehellinen ja kerroin, että etsin parisuhdetta ja aion sitoutua tänä vuonna. Miehellä oli rutkasti seksitaitoja, mutta taidot naisten kanssa muuten ovat vajavaiset. Tai sitten ei vaan kiinnosta, miten paljon naista loukkaa se, että valehdellaan päin naamaa. Eiku eihän kaikkea tarvitse kertoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita löytyy joka lahkeeseen.. on se kumma, kun helpoin tie olisi puhua totta. Mutta ei vain pysty.. :/

   Poista