tiistai 3. helmikuuta 2015

Vain muutaman miehen tähden

Olen blogissa useasti puhunut eräästä kaverimiehestä, jonka kanssa meillä kauan aikaa sitten oli vähän juttua. Pysyimme kuitenkin ystävinä ja hänestä on tullut yksi parhaista miespuolisista kavereista minulle. Meillä on aina silloin tällöin pieniä hetkiä, jolloin olisimme voineet ylittää ystävyyden rajan. Sain kuitenkin häneltä silloin aikoinaan pakit ja ystävyydestämme on tullut niin nasta asia, etten ole rajaa ylittänyt. 

Hän asuu eri paikkakunnalla ja meidän on pitkään pitänyt vierailla jomman kumman luona. En kuullut hänestä paljoakaan, kun hengailin Miehen kanssa. Vaikka siitä ei puhuttu, minusta tuntui että hän oli vähän mustasukkainen. Kun Mies häipyi kuvioista, olemme olleet enemmän tekemisissä. Hän on kyllä ihana ja mukava ja komea. Ystävä.

Meidän pitäisi nyt joku viikonloppu nähdä. Kumpikaan ei omista patjaa, joten vieraat nukkuvat aina vieressä. Onneksi sänky on vähän isompi kuin 80 cm. Viimeksi kun nukuin hänen kanssaan syksyllä, nukuimme ihanasti lusikassa känniä pois. Siinä kaikki. Minulla on kuitenkin yksi pelko ja koska olen draamailija, lietson itseäni vähän. 


En ole Miehen jälkeen harrastanut seksiä ja kaipaan läheisyyttä uskomattoman paljon. Sitä tottui säännöllisyyteen ja sitten julmasti se otettiin pois. Haluaisin kuitenkin harrastaa seksiä sellaisen kanssa, kenestä välitän. Haluan tuntea sen pienen nipistyksen vatsassa, kun aamulla herätessä näet nukkuvan miehen vieressäsi ja tiedät, että välität hänestä. 

Alitajuntani haluaa myös kertoa asioita minulle. Olen muutamana yönä nähnyt unta tästä kaverimiehestä. Nukumme yhdessä ja yht'äkkiä hän alkaa suutelemaan niskaani. Silittelee selkää ja ottaa tiukasti lähelle. Sitten harrastettaan seksiä koko yö ja aamulla herätään pilke silmäkulmassa. 

Kuulostaa ihanalta, ja unen mukaan myös tuntuu siltä. Entäs todellisuus? Jos menen hänen luokse nyt, vähän haavoittuvaisena ja läheisyyttä kaipaavana? Entä jos päädymme harrastamaan seksiä? Rikommeko ystävyyden? Onko se sen arvoista? 

Nämä ovat asioita, joita ei saisi etukäteen miettiä. Tapahtukoot jos on tapahtuakseen, mutta jos riskinä on ystävän menettäminen, haluanko edes yrittää pelata tätä uhkapeliä? Emme kyllä voi ikuisesti toisiamme vältellä, mutta voisimme nähdä vain päiväseltään. Niin kauan, että saan omat ajatukseni kasaan. Tai seksiä. 

Onko teillä käynyt koskaan niin, että hyvästä kaverimiehestä tulikin enemmän? Jos se päättyi, päättyikö myös ystävyys? 

8 kommenttia:

 1. Kokemusta löytyy, ja en enää ikinä lähtisi moiseen uhkapeliin. Olen menettänyt 2 hyvää ystävääni kun kaverisuhde menikin pitemmälle, kadun tätä syvästi ja mietin yhä melkein joka päivä kuinka tulikin töpättyä ja voi kun sen saisi tekemättömäksi. en ole siis kummankaan kanssa enää missään väleissä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuota pelkään :/ itse olen menettänyt myös kaksi ystäväpoikaa sähläilyn takia..

   Poista
 2. Mulla on aina menny toisin päin: ensin on ollu juttua, ja sitten on ryhdytty kavereiksi. Mulla taitaa edelleenkin olla sellanen tilanne, että lähes kaikkia miespuolisia kavereita on joskus tullu pussailtua. Ups. :D

  Tällä hetkellä on kyllä yks tollanen kaverimies, jonka kanssa ollaan kummatkin sinkkuja ja heitetään läppää siitä, et pitäiskö olla joskus muutakin. Ollaan kuiteskin kummatkin todettu, että se olis vähän akward, joten ehkä nyt vaan ei. En silti usko, että välit menis sen takia poikki kokonaan. Yllä olevaan kommenttiin viitaten tämä on kyllä varmaan yhteydessä myös siihen, mitä kummatkin siitä "säätämisestä" ajattelee. Luulis, että välit menee vaan, jos ei olla ihan samalla aaltopituudella siitä, missä mennään.

  Nyt muuten löytyy mun blogista selostus siitä, mitä tapahtui kun tapasin "internetin helmen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Pitää mennä lukemaan :D totta.. jos juttu päätty oikeasti kummankin puolelta, ei kaverijutussakaan pitäisi olla ongelmaa. Aika harvoin vain käy sellainen tuuri, että olen täysin samaa mieltä :/

   Poista
 3. Mulla on ainakin kokemusta molemmista lopputuloksista. Yhden kaverin kanssa meni välit poikki, koska hän olisi halunnut paljon enemmän ja hän on minulle edelleenkin todella inhottava jos joskus tulee jossain vastaan. Parin tyypin kanssa sillä ei ikinä ollut vaikutusta kaverisuhteeseen, edelleen ollaan hyviä ystäviä. :) Että aika riskipeliähän tuo on, ikinä ei tiedä miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. tuttua. Mutta jos ei ikinä ota riskiä, voiko menettää jotain hienoa? Siinä vasta pulma :D

   Poista
 4. Täälläkin! Tindertyyppi. Käytiin treffeillä joitain kertoja, luulin et olis oltu enemmän mut herra ilmottikin sitten et "jos oltais vaan kavereita..." Eka huusin sille, että oo kaveri vaa keskenäs mut hetken asiaa mietittyäni sit suostuin :D (koska tyhmä minä, luulin että se muka jotenkin myöhemmin rakastuis muhun...) Sovittiin siis että ollaan kavereita, mutta ei me koskaan tehty mitään mitä kaverit olis tehny. Yritettiin pitää leffailta mut sen tietää miten se päätty :D Mulle olis riittäny tollanen "kaveri" mut tiedä sit mitkä ne oikeet syyt oli kun ei tää kyseinen herra enää halunnutkaan. Alko selittää jotain että ei kestä katsoa kun muhun sattuu :D (kun saatoin joskus mennä sille ihastumiseni tunnustaa, tyhmä minä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOMMOSET VAAN IKKUNASTA PIHALLE! Perhana. Ei kyllä yhtään enää aleta tommosille lässyttämään :DD miehet....

   Poista