maanantai 12. toukokuuta 2014

Blogi täyttää vuoden !Yhden vuoden olen tätä blogia kirjoittanut. Välillä todella ahkerasti ja välillä liian laiskasti. 

Vuosi on mennyt todella nopeasti, pelottaa. Kuin perhosen siiven isku ja muuta ylifilosofista.

Kevät tappaa minua edelleen hitaasti ja epävarmasti. Toivon sydämeni pohjasta että kesäloma alkaa ja PÄÄSEN aivot-narikkaan-kesätöihin. Pelkkää rahan tahkoamista. Ja ehkä puistossa punkkua. Ja irtosuhteita. No jaa. 

Perustin blogin vuosi sitten, kun huomasin antavani ihmisille parisuhdeneuvoja ilman mitään kokemusta ja parempaa guru-tietämystä. Niistä tuntui olevan ihmisille kuitenkin apua ja henkistä tukea ja sai minut tuntemaan itseni maailman parhaaksi guruksi (mitä en todellakaan ole, minulla on vain hyvä pokerinaama ja mielikuvitus)

Mietin myös, että aika harvoin törmää deitti-kirjoihin jotka käsittelevät suomalaista jöröjukka-deittailua. Aina kaikki liittyy jenkkeihin tai britteihin joiden miehet ovat paljon.. hmm.. epäsuomalaisempia kuin suomalaiset. Ensin ajattelin että kirjoitan kirjan suomalaisesta deittailusta mutta kun olin kymmenen minuuttia miettinyt ja tullut järkiini, päätin perustaa blogin. Blogivastaisena ihmisenä. Vihaan myös tietokoneita ja tekniikkaa ja sitä että kaikki katsovat puhelimeen 24/7 ja luulevat olevansa elämää täynnä. 

HERÄÄ PAHVI, VIIMEISTÄ VIEDÄÄN
- Hugo -

Oma deittielämäni on myös niin paljon epänormaalimpaa kuin muilla ystävilläni, joten blogista tuli avautumisen keskus. Täällä asian sai puhuttua niin kuin halusi, ilman että kuuntelija on hyvä ystävä joka on ollut onnellisesti parisuhteessa jo monta vuotta. Ei se deittailu jumalauta vain ole niin helppoa. 

Vuodessa on lukijoita tullut ihanasti, palaute on ollut ihan parasta ja olen edelleen sinkku! Toivotetaan blogille pitkää ikää ja toivottavasti meillä on kivaa yhdessä vielä monta vuotta. 

Ja jos oikeasti kuluu monta vuotta, toivon että blogin nimi muuttuu matkalla:

Rakastan miestäni 4ever

Bridezillas alias Milja Joanna

Kun valas rantautui eli kuinka meille tuli vauva

Kuumempi kuin tyttäreni alias Milja Joanna

Jeejee ja kiitos kaikesta! Seuraavaan kertaan! :)


2 kommenttia:

  1. wuhuuu onneea ja ps tää on yks parhaista mitä tällä hetkellä luen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos <3 vauvablogi vielä mutta kyllä se tästä! :)

      Poista