perjantai 30. tammikuuta 2015

Kannattaako esittää vaikeasti tavoiteltavaa?

Niin. Toimiiko se? Onko siinä mitään järkeä? Tarkastellaanpas asiaa muutamalta eri kantilta. 


1. Baarijutut

Jos oikeasti haluat siltä illalta vain seksiä ja miehelläkään ei ole niin väliä, niin siitä vaan. Jos kuitenkin illan pääasiallinen tarkoitus ei ole tuntemattoman kanssa paneskelu, vaan esimerkiksi pidätte tyttöporukan kanssa hauskaa, suosittelisin vähän olemaan vaikeahko. 
Jos joku kuuma mies tulee juttelemaan, flirttaile ja leiki miehen kanssa. Sehän siinä on parasta! Kuin pitkä esileikki. Tanssikaa, juokaa, nauttikaa. Älkää olko koko ajan toistenne kimpussa, vaan anna miehen myös vähän saalistaa. Jos hän hylkää sinut jonkun toisen muijan takia (jolla on riipputissit, toisin kuin sinulla), anna olla. Hän antaa luultavasti sängyssäkin heti periksi (lue: itse ehdit vasta lämmetä kun to-to-toooooo). 
Itsellä kävi kerran pikkuinen kännikömmähdys.

Saatoin illa ihan vähän vain kännissä. Olimme baarissa ehkä puolen yön aikoihin ja eräs jätkäkaverini tuli hengailemaan meidän luoksemme. Hänellä oli ystävä mukana ja esittäydyimme. Aloimme jutella ja ehkä puolen tunnin kuluttua (kaverit väittävät yhä, että siihen meni 5 sekunttia...) hihkaisin ystävälleni että me lähdetään nyt heille! Trallalallalaa. Puolustukseksi voidaan sanoa, että olin todella kännissä ja todella puutteessa. No niin, menimme miehen asunnolle, harrastimme paljon seksiä (enkä edes muista kaikkea) ja aamulla heräsin ehkä hirveimpään krapulaan ikinä. Olisin jo seitsemältä hiipinyt kotiin, mutta asuin liian kaukana. Minun täytyi siis odottaa, että mies heräisi ja veisi minut kotiin. Alkkarit olivat hävinneet, miehellä ei ollut yhtään ruokaa ja maailman hirvein darra. Tärisin vain miehen sohvalla ja muistelin yön "hekumallisia" seksihetkiä. Sanotaanko, että oli ihan kivaa, mutta mies puhui liikaa ja oli hivenen liian itsevarma. Joskus kymmenen aikoihin mies heitti minut kotiin ja sanoi että oli kyllä loistoyö. Mies ei ollut itse edes kännissä. Hieno juttu, olin sitten molempien puolesta... Mies olisi halunnut tavata uudestaan, mutta ei paljoa kiinnostanut. Kavereilla on minulle yhä mitä imartelevimpia lempinimiä, joihin useimpiin liittyy sana "seksi" tai "helppo". Mutta nämä kokemukset kuuluvat elämään ja on sille illalle jo moneen otteeseen naurettu. Joskus on hyvä kokeilla termi "vähän liian helppo nakki".


2. Tinderjutut

Tinder. Yllättävän moni etsii sieltä vain seksiä. Miehet laittavat kuvia, joissa näkyy vain pikkuiset vatsalihakset tai sitten ihan normaalien kuvien takaa ensimmäinen kommentti on: Tuutko paikkaan X panolle? Tinderissä voi jakaa myös Hetkiä ja aika usein sinne on ilmestynyt kuva alasti lusikassa nukkuvasta seksipariskunnasta ja päällä teksti: Liitytkö seuraan? 
Kuinka ihmiset uskaltavat vain mennä jonkun toisen kotiin harrastamaans seksiä? Kuitenkin baarissa näet tyypin livenä ja voit tehdä analyysisi. Mietin tässä yhtenä herkkänä hetkenä, pitäisikö. Juttelin erälle todella kuumalle (mutta vähän tyhmän oloiselle) miehelle ja sovimme leffaillan minun luonani. Peruin sen kuitenkin aika pian, koska en halua tuntemattomia kotiini. Siksi ensimmäisillä tinder-treffeilläkin pitäisi pitää sellainen pieni vara, että voit mennä omaan kotiisi yksin. Vaikka hakisit vain seksisuhdetta. 
Miksi meidän kuitenkin pitäisi saada seksiä niin paljon ja tuntemattomilta? Eikö siihen riittäisi seksilelut? En tietenkään tarkoita, että seksileluilla pitäisi pärjätä montaa kuukautta, mutta osa ihmisistä tuntuu hyppivän seinille jo viikon jälkeen. On myös hyvä olla itsekseen ja itse mielummin harrastan omaa kivaa, kuin ei-niin-kivaa heteroseksiä. Eihän ne lelut läheisyyttä anna, mutta niiltä ei voi saada vauvaa, tautia ja ne eivät soittele perään tai levittele juoruja. 
Täytyy myöntää, että yli kuukauden seksitauon jälkeen kaipaan eniten sitä läheisyyttä. Blogissa on kyllä käsitelty kuivia kausia aika paljon, koska niitähän on ollut. Siihen pitää vain tottua. Tosin tällä kertaa päätin, etten totu niin pitkäksi aikaa kuin kahdella edellisellä kerralla. 
Kuitenkaan tinder-seksiin en alistu. 


3. Ne oikeat jutut

Entä jos tapaa todella mukavan ihmisen? Käytte treffeillä, kahvilla, lenkillä, syömässä ja katsotte leffaa. Ehkä pussailette, pidätte kädestä kiinni ja katsotte toisianne silmiin. Sitten rakastelette ja juttelette koko yön. 
Kun tapasin Miehen, olin todella epävarma ja siksi olin tahattomasti vaikeasti tavoiteltava ensimmäiset kaksi viikkoa. Mies kysyikin parin viikon jälkeen, eikö minua kiinnosta ja haluanko vain olla kaveri? Silloin tajusin, että minun pitää heittäytyä ja uskaltaa ottaa riski. Pelkäsin niin paljon suhteeseen ryhtymistä, että olin jäykkä kuin metallitanko. Kun rentouduin ja otin miehen kädestä kiinni kadulla, asiat lähtivät rullaamaan eteenpäin. Kaikki meni omalla painoillaan.. lopulta täysin pieleen tietty. Mutta olin siellä hienoja niin hienoja hetkiä, että muistelen niitä kyllä lämmöllä. Näissä oikeissa jutuissa saa olla vähän helppo. Enkä nyt puhu seksistä, vaan niistä syvällisemmistä asioista. Seksiä on helppo harrastaa, mutta toisen kädestä kiinni pitäminen kadulla vaatii erillaista rohkeutta. 

Kun tuot suhteen tai suhteen alun sängyn ulkopuolelle, oikeaan maailmaan, sitä ei voi enää niin vain unohtaa. Mutta ottakaa se riski ja eläkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti