perjantai 9. tammikuuta 2015

Juuri eronneen ABC

Lopetan ihan just tämän erojauhamisen, mutta teidän pitää yrittää ymmärtää.. onhan tämä ensimmäinen kunnollinen ja oikea eroni. Otan siitä nyt kaiken irti, että olen kauniimpi ja viisaampi kun eroan seuraavan kerran! Alla siis hieman pohdintoja, koska minulla on nyt iltaisin aikaan. Enhän harrasta seksiä. Hmp. 


Anna itsellesi aikaa. Aika haavat parantaa. Lallallaa. 

Barbie ja Ken - heilläkin on kriisejä, vaikka vartalo on tiimalasi ja nännejä ei ole. Sinulla on siis toivoa. 

Colin Firth näyttelee v. 1995 tehdyssä tv-sarjassa Ylpeys ja ennakkoluulo. Katso se. Se saa uskomaan rakkauteen ja mukavasti itkettää. 

D-vitamiini. Syö vitamiineja, jotta näytät hehkeältä ja voit hyvin.

Etsi itsellesi joku uusi kiva projekti. Lue vaikka kirja, jonka olet halunnut jos pitkään lukea! Nyt on aikaa, koska et joudu harrastamaan iltaisin seksiä.

Fuck buddy. Hmm, sanotaanko näin että jos sellaisen löytää - hieno juttu. Mutta sen pitäisi olla oikeasti pelkkää seksiä.. ja onko se koskaan sitä?

G-piste - yritä löytää se jos et ole ennen löytänyt. Tutustu muutenkin omaan kehoosi ja nauti siitä. 

Huuda. Mene vaikka metsään, meren rannalle, paikkaan jossa kukaan ei kuule. Huuda kaikki paska ulos. Jos hiljaista paikkaa ei löydy, suosittelen yökerhoa kolmen jälkeen yöllä. 

Itke kaikki paska pois. Senkin on pakko jossain vaiheessa tyrehtyä.

Juokse kaikki paska pois. Käy jumpissa, kuntoile ja syö hyvin. Mieti miehen ilme, kun olet hyvinvoivan näköinen ja olosikin on hyvä. Voit myös huutaa samaan aikaan kun juokset, jos kehtaat.

Katso elokuvia ja sarjoja, jotka saavat sinut hymyilemään. Itselläni on menossa Frendit. Unagi ystävät.

Lusikassa voi nukkua myös pehmolelun tai tyynyn kanssa. Khih. 

Mene ystävien kanssa ulos. Vaikka masentaa, kotiin yksin jääminen ei auta. Se on silloin tällöin hyvin tervettä, mutta älä missaa hyviä bileitä sen takia.

Nuku paljon. Jos päivällä masentaa ja itkettää, ota max. 30 min päiväunet. Lämmin sänky on paras parantaja jonka tiedän. Kuitenkin venähtäneet päikkärit saattavat haitata yöunia ja jos et saa nukahdettua, ajattelet liikaa asioita. Yleensä ikäviä.

Opi luottamaan itseesi. Jos ero ajoi itsetuntoasi alaspäin, älä välitä. Mieti joka aamu, kuinka kaunis olet. Kuinka mies vielä jonain päivänä katuu tyhmyyttään. 

Pidä illanistujaiset parhaimmille ystäville. Juokaa viiniä ja puhukaa miehistä. He ymmärtävät ja tukea satelee. Siitä sitten jatkoille baariin...

QR-koodi. Opettele tietämään mikä se on, jos on joskus tylsää. Voitpa päteä treffeillä. Se onkin ihan tuttu juttu. Mutta opettele tuo nimi! Jos et jo osaanut.. olenkohan taas jäljessä...

Rakasta itseästi, perhettäsi, koiraasi, ystäviäsi ja jonain päivänä miestä, joka ei ansaitse sinua. 

Suutele. Älä aina halaja seksiin asti, suuteleminen on myös kivaa ja siitä ei voi pamahtaa paksuksi. Sitä paitsi seksi on vielä kivempaa jo esileikki on kestänyt viikon. 

Tukka - käy kampaajalla ja hemmottele itseäsi. Olet sen ansainnut. Jos tukka on täydellinen, mene vaikka kasvohoitoon tai hierojalle.

Uskalla unelmoida.

Vedä pää täyteen, mutta huolehdi että eksän yms. numero on poistettu puhelimesta.

Wedä pää täyteen vielä toisen kerran. Hyvällä fiiliksellä.

X-men ja Wolverine. Etsi leffoista kuumia miehiä ja fantasioi. 


Ymmärrä myös eksääsi. Yritä ajatella asiaa hänen kannaltaan ja jos mies ei täysi kusipää ole ollut, se voi helpottaa myös sinuakin. Aina (ja aika usein) rakkaus ei vain kohtaa. 

Zuul. Hähä, keksin teille tekemistä! Missä -80 luvun elokuvassa esiintyy nimi Zuul?

Åle åma itsesi. Sinä et ålisi våinut tehdä mitää eri tavalla. Åman itsesi muuttaminen ei ålisi auttanut suhdetta. 

Älä puhu miehestä paskaa tai hauku häntä ympäri kaupunkia. Vajoat vain alas ja kaikki pitävät sinua katkerana akkana. Jos sinun täytyy purkaa vihaasi ja haukkua mies lyttyyn, soita parhaimmille ystävillesi. He kuuntelevat luottamuksellisesti ja arvostelematta. Muuten jätä mies aivan omaan arvoonsa. Olet hänen yläpuolellaan.

Öljyä itsesi jollain kookosöljyllä tms. ja anna ihosi nauttia. Tosin lakanasi eivät nauti, mutta etpä harrasta niillä seksiäkään.

Siinä se. Nyt keksin itselleni parempaa tekemistä eli nukkumisen. Yksi asia täytyy vielä sanoa, flirttailin tänään bussissa eräälle miehelle. Kun astuin bussiin sisään, katseemme kohtasivat mutta ei sen kummempaa. Istun häntä vastapäätä ja katselimme toisiamme aina vuorotellen. Lopulta katsemme kohtasivat, kummankin naamalle levisi hymy ja loppumatkan hymyilimme toisiamme vilkuillen. Ihanaa flirttiä. Ah. Tätä olen kaivannut. 

4 kommenttia:

 1. Ero tai jätetyksi tuleminen terrorisoi itsetuntoa - em. on hyvä korjaussarja siihen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetunto tässä ehkä eniten ottaa koville.. mutta ehkä se yksi ihminen parantaa kaikki haavat :)

   Poista
 2. Osuva kirjoitus, tämä pitäisi ottaa ylös johonkin mahdollisia tulevia aikoja varten. Varsinkin kohta Å on jotain, mikä kannattaisi aina muistaa muissakin tilanteissa. Allekirjoitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Å on hyvä neuvo! Se pitäisi aina vain muistaa, muistaa ja muistaa. :)

   Poista