keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Nainen jos on äkäinen, heitä suklaalevy

Tuolla lauseella on blogiini löydetty. Aika runollista. Jollain tavalla hyvin osuvaa. 

Ja ainakin minulla toimisi. 

Jos olisi mies, joka heittäisi sen suklaalevyn.

Ja seksiä antaisi joskus.

Paljon. 


Kuiva kausi on kyllä kuivakka juttu. Tilanne on ärtynyt siihen, että olen jo kahdesta hyvästä miespuolisesta ystävästäni nähnyt todella hekumallisen seksiunen. Kiva juttu hei. Nyt kun näen heitä, punastun ja kiihotun. Kiva juttu hei. Hehän ovat vain kavereita. 


Tilanne on ärtynyt myös niin pahaksi, että meinaan soittaa eräälle vanhalle yhden yön säädölle joka ilta. Tähän ei enää lelut auta. EI VOI TEHDÄ NIIN, ETTÄ ENSIN SAA SEKSIÄ JA SITTEN EI. Tämmöinen vaihtelu voi olla terveydelle haitallista. Pitäisi vieroittautua pikku hiljaa. 

Olen jutellut tinderissä eräälle ihan mukavan oloiselle tyypille. Näemme ehkä viikonloppuna kahvin merkeissä. En kyllä suostu antamaan enää kenellekkään tinder-mursulle kännykän numeroa, ellei olla menossa toisille treffeille. Kaiken maailman hiippareita. 

Luin muuten pitkästä aikaa kirjan! Anna-Leena Härkösen Ei kiitos. Kirja oli minusta jollain tavalla kiihottava. Aika paljonkin, melkein pehmopornoa. Hmmm... pitäisi saada oikeasti seksiä, eikä vain lukea ja nähdä unia siitä. 

KILPAILUSTA VIELÄ! Ihan mukavasti olette osallistuneet, mutta vielä lisää saisi tulla! Joten mars matkaan! Voin antaa pienen vihjeen, yksi vastaus löytyy oikealla esillä olevasta "Luitko jo?"-osiosta. 

Kilpailuun pääset tästä!

4 kommenttia:

 1. Tunnistan ton fiiliksen paremmin kuin hyvin!!! ;) Se Ei kiitos on kyl huippuhyvä kirja, parempi kuin se leffa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en oo leffaa nähnyt! Pitää kyllä varmaan katsoa :D

   Poista
 2. ...tai sitten Fifty Shades of Grey kun kuiva kausi on jatkunut kohta 3kk krhm ;D Tosin puoliks omasta tahdosta mut no...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että siinäkin on seksiä vain jotain vajaa 10 minuuttia yhteensä? :D voivoi... emmanuelle pitäisi vissiin katsoa ekaa kertaa elämässä ;)

   Poista