maanantai 25. elokuuta 2014

Märkää

Vettä tulee kuin esterin perseestä. Voi luoja. Pyöräilin kaatosateessa 2 kilometriä autotiellä saaden vielä kaksinkertaisen määrän vettä niskaan autojen renkaista. Selvisin hengissä enkä kaatunut! MUTTA kun pääsin kävelytielle liikennevaloihin seisomaan, päätin kompastua omaan kumisaappaaseeni ja kaatua pyörän kanssa rähmälleen vesilätäkköön. Eikä siinä vielä kaikki, vieressäni oli kaksi komeaa miestä jotka sitten kohteliaasti riensivät auttamaan tanttaa hädässä. 

Ehdin sanoa "Voi vittu" kun pyörä kaatui ja rämähdin renkaan päälle kolisten. Kun katsoin ylös näin miehen hämmentyneiden silmien tuijottavan omiini, kun hänen ystävänsä nosti mummopyöräni ja kaikki korissa olevat tavarani ylös vesilammikosta. Hetki olisi voinut olla tämä:


mutta ei kukaan voi näyttää noin seksikkäältä vesisateessa. Siinä hiukset vettä tippuen, meikit poskilla ja luovuttanut ilme naamalla sanoin vain: "Tämä on taas näitä päiviä". Mies naurahti ja totesi niitä päiviä aina silloin tällöin olevan. Sitten he juoksivat ystävänsä kanssa sadetta pakoon ja minä jäin autoilijoiden tuijotettavaksi. 

Voisin masentua tästä, mutta viikonloppu oli niin mahtava etten jaksa. 

Tapahtui lauantaina (ja sunnuntaina...)

Kokoonnuimme pienellä porukalla luokseni. Meillä oli viinaa ja ..hmm.. salmaria. Juotiin onnessamme, kuunneltiin kreisibailausmusaa (ehkä illan paras biisi tässä !!!!) ja nautittiin toistemme seurasta. Siinä  kahdentoista maissa lähdettiin baariin. Jalassani oli niin korkeat korot, että olin 180cm pitkä ja tuijotin kaikkia alaspäin (tosin ne kengät tekivät varpaaseeni niin pahan rakon, etten pysty tällä hetkellä käyttämään mitään kenkiä). Kun kreisibailattiin baarin tanssilattialla, luoksemme tuli muutama ulkomaalainen mies. Porukan kasvaessa saimme tietää että he olivat ammattijääkiekkoilijoita, jotka rahoissansa tarjosivat meille koko illan. Jotkut teistä ajattelevat, että on siinäkin hyvä näin-saat-helpommin-seksiä-naisilta-tarina, mutta tarkastimme asian wikipediasta. Joukkue oli oikeasti olemassa ja kuvat täsmäsivät miehiin. MIKÄ TUURI?!? Höhöhö oli siinä baarin muilla naisilla ihmettelemistä. Hehe.


Tanssin erään lätkäpelaajan kanssa onnellisesti, tämä puristeli takamusta ja vinkkaili silmää. Kun pilkun aika koitti, hän sanoi vain että tyttöystävä ei tykkään. Perhanan jätkä, blokkasi minulta kaikki muutkin seksikkäät lätkäpelaajat. En antanut sen kuitenkaan vituttaa (paljoa) ja jatkoilla iskin seksikkään espanjalaisen miehen jonka luokse menin. 

Sain ehkä elämäni parasta seksiä.

Se ei ollut mitään varovaista, eikä oikeastaan edes hellää vaan rajua kyytiä alusta loppuun. Uuh mama, edelleen värisyttää kun asiaa miettii. Taidan soitella hänelle joskus uudestaan, pelkästään seksin merkeissä. Ulkomaalaisilla on näköjään minulle sopivaa rohkeutta. Grrrrh. 

Mistä tuntee hyvän fuck buddy-ehdokkaan? Omasta mielestäni hyvänä merkkinä kannattaa pitää perhosten puuttuminen vatsasta. Jos suudeltaessa et tunne mitään nipistystä kehossa, asia on pelkkään seksin karvaa. Jos sellainen tulee, olet jo ihastunut tai kiinnostunut. Ei tunnetta ja uulalaa. 

Kun käveltiin miehen asunnolle ja juteltiin tavallisista asioista, mietin miten aloitamme koko seksihössäkän. Välillämme ei ollut mitään kipinää ja asunnolle lähteminen oli kuin sanaton sopimus yhden yön seksisuhteesta. Kun pääsimme miehen asunnolle, mies tuli lähelle ja suuteli. Siitä se sitten lähti. Täytyy sanoa, että oli todella virkistävää harrastaa seksiä ilman mitään lässynlää juttuja. Grrrrh.

Tässä on vain yksi miinus. Kun pääsin taas hyvän seksin makuun, on julmaa kun se otetaan pois saatavilta. TAHTOO SEKSIÄ!!!! Yhyhyy. 

No, ehkä kestän sen. Tai liityn uudestaan tinderiin. Käykää kuitenkin osallistumassa vielä huippukivaan arvontaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti