maanantai 11. elokuuta 2014

Fuck buddy vs. Hug buddy

Luin Helsingin Sanomien nettisivuilta hyvän blogikirjoituksen, joka laittoi pienet harmaat aivosoluni taas pitkästä aikaa rullaamaan. 


Seksiä todellakin tursuaa joka nurkasta ja kulman takaa. Sitä kuulee joka päivä joko rivosti, asiallisesti tai rakkauden täytteisesti kerrottuna. Huutaen, nauraen, pilkaten, itkien. Lehdissä saa lukea päivittäin joidenkin todella seksuaalisten ylijumalien vinkkejä siitä miten saat isomman orgasmin, miten saat miehesi harrastamaan seksiä kumisaappaat jalassa, miten saat peniksen kasvatettua yrttirohdoilla kolminkertaiseksi, miten saat kerrottua miehellesi, että unelmoit harrastavasi seksiä ulkohuussissa.

Joka. Ikinen. Päivä.

Onko ihmisten seksuaalisuus todellakin mennyt siihen pisteeseen että mielummin etsitään Suomi24-sivuilta vinkkejä huikeaan seksielämään monta tuntia, kun samalla voitaisiin olla makuuhuoneessa ja OPETELLA NIITÄ ASIOITA ITSE.

Tunnustan, tykkään puhua seksistä ystävieni kanssa. Vertailla ja naureskella (sinkkuna on pakko osata nauraa joillekkin yhden yön jutuille) punaviinilasin ääressä. Valitetaan yhdessä siitä, kun panettaa ja haluttaisiin isoa kikkeliä. Uskon, että kaiken tämän takana on vain halu saada joku halaamaan ja koskettamaan. Ainakin olen tunnistanut tämän itsestäni, vanhuutta liekö tuo. 

Muutama vuosi sitten olimme tyttöporukalla ulkona. Puhuimme erään ystäväni kanssa kovaan ääneen seksistä, kunnes kolmas ystävä totesi: Voidaanko joskus puhua jostain muusta kuin seksistä?

Hiljaisuus

Mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän jaksaa enää niistä asioista jauhaa. Tietysti intiimin parisuhteen asioista ei niin levottomasti juttele, kuin tuntemattomien kanssa vietetystä känniöistä. En enää itse tietoisesti hae baareista seksikumppania, jos joku oikein kolahtaa, voin lähteä hänen mukaansa. Joko sekstaamaan tai nukkumaan. Useammin mieli tekee vain nukkumaan. Ei ole bilekunto entisensä. 

Ikuisena sinkkuna voin sanoa, ettei ole mitään ihanampaa kuin herätä jonkun vierestä. Ystävän, miehen tai vaikka koiran. Ihminen on kaikesta huolimatta laumaeläin. Aamu on aina jotain erityistä - ei tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. Tuo hetki on ihana jakaa toisen ihmisen kanssa, ensin hitaasti heräillen ja sitten aamukahvia siemaillen. 
Minä todella kaipaan tällä hetkellä elämääni Hug buddya. 


Seksiä ehtii kyllä harrastaa, mutta halaaminen on yksi avain onnellisuuteen.
Tulkaa halimaan.


Kirjoittaja on sinkku, joka on viimeksi harrastanut seksiä tammikuussa.


3 kommenttia:

 1. > Uskon, että kaiken tämän takana on vain halu saada joku halaamaan ja koskettamaan.
  Myönnän näin keski-ikää vauhdilla lähestyvänä miehenä että tuo tarve jyrää sen itse aktin mennen tullen. Tulee lähdettyä vaikka mihin kelkkaan kun vaan pääsee koskettamaan. Ja olemaan kosketeltavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että naisetkin ymmärtävät "pelkän" halaamisen tarpeen. Siitä pitäisi vain uskaltaa kertoa :) ja sama juttu meille naisille. Pitäis kokeilla joskus, kerran on toiminut.. Vaikka mies oli kyllä hieman pettynyt :D

   Poista
  2. On sitä miehenäkin joutunut pettymään kun nainen kiskoo provocateut takas jalkaan ennen kuin syke on tasaantunut, tai vienosti vihjaa että haluaa nukkua, yksin. Tulee tunne että koko jumppa ihan tyhjänpäitten.

   Pitääpä seuraavan kerran, jos moiseen kanssakäymiseen ajautuu, niin rohkeasti puhua että halitaan ja lusikoidaan ensin ja sitten jos intoa vielä niin kruunataan kohtaaminen. :)

   Poista