lauantai 18. toukokuuta 2013

Miehiä mä metsästän!

Miehiä mä metsästän
tahdon saada suuren
enkä pelkää ollenkaan
edessä on...

Mikä?! Mistä löytää kunnollisen miehen? Yhden yön miehen löytää baarista, se on selvä. Mutta entä jos haluat löytää kunnollisen miehen joka saattaisi jopa pystyä sitoutumaan? Eikös jossain K-Citymarketissa ole sinkkukoreja joilla pystyt herättämään toivottua huomiota? Tosin itse lähden kauppaan sen näköisenä, että mies luultavasti juoksisi hyllyjen väliin pakoon minut nähdessään. 

Mahdollisia miesten metsästyspaikkoja:

Kirjasto (klassikko, mutta ei ole ainakaan minulla toiminut)

Kuntosali (näytän hikiseltä hylkeeltä)

Kaveriporukka (toimii, mutta suhteen päättyessä aiheuttaa hankalia tilanteita)

Koulu, työpaikka tms. (voi toimia, mutta sama ongelma kuin kaveriporukassa)

Baarit, yökerhot (no niin...)

Kaupat (ei onnistu koska en jaksa laittautua)

Järven/meren rantakallio tuulisenä päivänä (like that's gonna happen)

Lievä autokolari (tässä vaiheessa mies on niin huolissaan omasta kullastaan (alias auto) että on vain todella vihainen sinulle)

Ravintolat, kahvilat (eli menet syömään yksin ja flirttaat menun yli kaikille? just)

Tietysti voisin mennä kadulle kerjäämään, mutta rahan sijasta kerjäisin itselleni miestä. Onhan komeita ja ihania miehiä maailma täynnä! Kun sellaisen sitten löytää, mitä pitää tehdä? Miten siinä tilanteessa pitää toimia?

Mahdollisia miesten iskuyrityksiä:

Menet sanomaan moi (oi miten omaperäistä!)

Kirjoitat puhelinnumerosi pienellä viestillä lapulle ja annat sen miehelle. Sitten juokset karkuun ja odotat soittoa (vähän parempi, voisi toimia)

Surullisen kuuluisat iskurepliikit (voivat toimia vain baarissa, jos sielläkään)

Törmäät häneen vahingossa (hmm ehkä...)

Pyörryt dramaattisesti hänen syliinsä (ja toivot että mies ottaa kiinni)

Kaupassa voit olla ihana ja antaa miehelle sen viimeisen suolakurkkupurkin (mies on tietenkin kiitollinen ja vastapalveluksena tarjoaa sinulle lounaan)

Kuntosalilla voi mennä flirttaavasti kysymään, mitenköhän tämä maastaveto oikeaoppisesti tehdään (ei haittaa jos ei ole meikkiä, kunhan toppisi ei ole läpimärkä hiestä. Hikinen nainen on kuulemma himottava.)

Vaikeaa tämä on. Sitten ne ihanat miehet ovat yleensä parisuhteessa. Miten löytää Prinssi Uljas, Kuntosalien Kuningas, Kahvilan Keksisilmä? Odottamisen tuska on joskus liian suuri.

Onko teillä omia kokemuksia paikoista tai iskuyrityksistä?


Grhm, tiedän että sinulla on hirveä kiire tappaa örkkejä ja pelastaa hobitteja mutta lähdetkö joskus kahville?


5 kommenttia:

 1. Olen äskettäin siirtynyt kauppaa töihin. Ajattelin että kassalla työskentely on mainio paikka tavata uusia miehiä.

  Nyt olen havainnut, että kaikki hyvän näköiset miehet käyvät jostain ihan muualta hankkimassa ruokansa, kuin ruokakaupoista (kenties äidiltä tai tyttöystävä hoitaa ruokkimisen)

  Tähän menessä olen saanut kokoon yhden puhelinnumeron (se oli huumediileriltä) ja toisen olisin saanut jos olisin halunnut. Mies olikin kaikin puolin oikein mukavan oloinen, mutta osti tupakkaa. Joten ei kiitos. Muutenkin olen tavannut vain alle kymmenen miestä kassalla jotka ovat yhtään kiinnostaneet minua.

  Hyvä tapa mistä lähes kaikki kaverini ovat löytäneet miehen on ollut opiskelija bileet. Toisin kuin perusbaari-iltana opiskelija bileissä baarissa tutustuu paremmin uusiin ihmisiin. Paska vaan jos ei enää opiskele.

  Festareiltakin on löytynyt miehiä. Jos ekana iltana löytää kivan tyypin niin voin hengailla sen kanssa loppu festarit ja jos vieläkin vaikuttaa kivalta niin voi nähdä festareiden jälkeen.

  Eräänä päivänä tapasin myös miehen ratikka pysäkillä (kerroin että odottaa väärällä pysäkillä, että sen odottama ratikka on estynyt tulemaan paikalle kolarin vuoksi ja kannattaisi tulla mukaan samalle pysäkille, kuin minä odottamaan toista ratikkaa). Tulin tyypin kanssa sen verran hyvin juttuun pysäkillä, että istuttiin ratikka matkakin vierekkäin ja juteltiin. En kumminkaan pyytänyt puhelinnumeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse ollut myös kaupassa töissä, ja tuntuu että kaikki siellä käyvät kunnolliset miehet työntävät lastenrattaita. Itse sain kassalla olessani kyllä kaksi kosintaa, mutta en ottanut niitä turhan vakavasti +50 vuotiaan miehen humalatilan takia. :D

   Opiskelijabileistä ja festareilta löytää kyllä miehen, mutta kuinka pitkäksi aikaa :D itselläni on kaikki tuolla tavoin alkaneet "jutut" kariutuneet aika nopeasti.

   Mutta niinhän se taitaa olla, että sattumalta ne löytää :)

   Poista
 2. Tämä on ihan mahtava blogi! Löysin tämän pari päivää sitten ja olen lueskellut ajan kuluksi kaikki illat sun vanhoja kirjoituksia. Lohduttavaa muistaa etten ole maailman ainut yhden yön suhteista nauttiva ikisinkku.

  Ja tämän kirjoituksen aihetta oon miettinyt viimeiset pari vuotta niin että päähän sattuu. Onko hyvät ja kelpaavat miehet loppunut sukupuuttoon vai mennyt naimisiin ja lisääntynyt? Miten kaikki mun ympärillä löytää kivoja miehiä, miten ne on onnistunut? En jaksa enää uskoa siihen että sellaisia pystyisi tuleen sattumalta vastaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Huippua että tykkäät :) kai sitä vaan täytyy uskoa lujasti, että jokaiselle on edes yksi oikea maailmassa. On vain paska tuuri jos hän sattuu elämään esim. Afrikan viidakoissa :D

   Poista
  2. Allekirjoittaneen Se oikea taisi asua himalajan vuoristolla, mutta jäi kivivyöryn alle :D

   Poista