lauantai 25. lokakuuta 2014

Ensisuudelma? Onko väliä?

Mitä, miksi, milloin, missä?

Onko sillä merkitystä suhteen laatuun, missä ensipusun muiskauttaa? Minusta on. Olen tapaillut erästä miestä viikon ajan. Olemme käyneet treffeillä (joita ei ole treffeiksi kutsuttu.. olen kuitenkin käsittänyt ne niin) muutaman kerran ja viettäneet aikaa yhdessä. On ollut todella mukavaa. Halausta lukuunottamatta emme ole kontaktia toisiimme ottaneet. 

Aloin siis miettimään ensisuudelman merkitystä. Entä jos tarina etenee näin:
Hengailemme miehen kanssa minun luonani. Tulee myöhä ja mies jää yöksi. Nukumme lusikassa ja ilta johtaa siihen, että suutelemme. Sitten harrastamme villiä seksiä.

Ensisuudelma ennen seksihetkeä? Kuinka monen elokuvan mahtipontinen rakkaustarina on saanut alkunsa ensisuudelmasta ennen seksiä? Niinpä.

Siinä ei ole mitään romanttista. Ollaan useimmiten pimeässä huoneessa, aletaan vähän käpälöimään, kumpaakin alkaa panettaa ja sitten pussaillaan. Minun kohdallani ne suhteet on tuhoon tuomittuja. 

Niistä tulee seksisuhteita. Jihuu.


PUSU?!?

Mutta entä jos tarina etenisi näin:
Menemme yhdessä syömään tai kävelylle. Juttelemme, pidämme hauskaa. Lopulta mies saattaa minut kotiovelle. Heitämme läppää yökyläilystä, mutta sanon pilke silmäkulmassa että huomenna on rankka päivä ja pitää nukkua. Juttelemme vielä hetken, mies kumartuu lähelle ja suutelee. Suutelemme muutaman minuutin ja sitten posket punaisena juoksen kotiin iloisena ja odottava tunne vatsanpohjassa. 

Kumpikin miettii suudelmaa, sen tuntemuksia ja kiintyy toiseen taas vähän enemmän. On jotain mitä odottaa, suhteen luominen on kuin pitkää esileikkiä. Se saa kestää kauan. 

Olen pohtinut epäonnistuneita suhteita ja melkein kaikki ensisuudelmat ovat tapahtuneet humalassa ja sängyssä. Se ei ole välttämättä johtanut seksiin, mutta siitä on romanttisuus kaukana. Pelkkää kiimaa ja toisen naaman nuolemista. Ilmankos kaikki on mennyt pieleen. 

Siinäpä teille miettimistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti