keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kun peilistä katsoo petolinnun perse

Toivepostaus

Mitä tehdä, kun haluaisi seuraa, mutta ei meinaa uskoa itseensä. Kun sattuu se päivä, että peilissä on ruma petolinnun perse eikä se viehättävä oman elämänsä kuningatar joka normaalisti sieltä näkyy. Miten buustata itsestään se parempi puoli näkyviin ja korvien väliin itseluottamusta. Kun kuitenkin kaipaisi kainaloista henkilöä, mutta eihän sitä tuollaisena päivänä voi löytää. Miten rakastaa itseään vähän enemmän.
- Eräs ihana lukijani -


Ihan mahtava aihe. Niitä päiviä on kaikilla. Olen ihminen joka hymyilee suurimman osan päivästä, moikkaa naapureita ja katsoo silmiin ventovieraita kävelylenkillä. Silloin harvoin, kun ei jaksa eikä kiinnosta niin jopa tulee ympäri kaupunkia ihmiset kyselemään: Mikä on, oletko sairas, onko menkat, MIKSI ET HYMYILE?!?!?!?

KUN EI KIINNOSTA TÄNÄÄN.

Päätin kehittää oman ABC-sanakirjan, josta voi katsoa Milja Joannan elämää pienemmät vinkit siihen, kuinka selviät näytän-paskakasalta-päivästä. Aihe on hyvin ajankohtainen, onhan kaamos tulossa. Ja masennus. Ja lumi. 

Olkaa hyvä

Ajattele heti aamusta positiivisia asioita. Oletko laihtunut muutaman kilon edes joskus? Saanut hyvää seksiä? Flirttaillut kassapojalle? Saanut baarista jonkun todella hyvän miehen mukaasi? Parasta on yrittää kääntää aivot ympäri ja huijata kroppa mukaan.

Berliininmunkki, tuo vaaleanpunainen kaloripommi. 300-400 kaloria saa varmasti hymyn huulille edes hetkeksi, kun nuolet syntiset hillot suun ympäriltäsi. 

Celin Dion pannaan. Et halua kuunnella Titanicin vollotusbiisiä tai All by myself-itsemärehdintää. Kuuntele mielummin vaikka Respect tai Single Ladies. Valitse biisi joka laittaa jammaamaan!

Dildo. 

Etsi uusi tuttavuus. Ihan kuka tahansa. Juttele vaikka naapurille tai kysy, saatko silittää söpöä koiranpentua. Ihan mikä tahansa sosiaalinen tapahtuma lisää aina vähän itseluottamusta, huomaamatta.

Fantasioi. Olisiko halunnut harrastaa seksiä palomiehen kanssa palavan talon katolla, liekkien lämmittäessä jo seksihien peittämää vartaloa? Unelmoitko kosinnasta mäkkärin vessassa? Haluaisitko häät Thaimaassa? Fantasiointi on ihanaa ja tervettä, aivot aktivoituu.

Gladiator. Katso kyseinen elokuva, tai muu vastaava joka hellii kyynelkanavia. Aina ei jaksa viedä omaa murhettaan niin pitkälle, että alkaisi lohduton vollotus. Se kuitenkin puhdistaa ilmaa, joten voit avittaa kyynelkanaviasi niin ihanilla elokuvilla.

Halaa ihmisiä. Jos tapaat tuttavan, halaa. Jos eroat ystävästä, halaa. Melkein jokaisessa tilanteessa jossa voi kätellä tai vain suullisesti moikata, voi halata. Kokeilkaa. 

Itke. Jos et saa omaa murhettasi lietsottua niin syvälle, kts. G .

Juttele ihmisten kanssa. Soita kaverille, jonka kanssa et ole puhunut vuoteen. Soita perheellesi, he eivät hylkää. Kts. myös kohta E.

Kuuntele muita ihmisiä. Mene kahvilaan (syömään berliininmunkkiasi), äläkä ota kännykkää esiin. Istu vain kaikessa rauhassa, tutkaile muita ihmisiä ja kuuntele toisella korvalla keskusteluja. Älä kyylää, se ei ole kivaa, mutta tutki ympäristöä ja pidä mieli ja korvat auki. Se on yllättävän rentouttavaa.

Laula. Laulamisessa erittyy samoja hormoneja kuin seksissä. Joten miksi ei?

Muistele. Käy elämääsi läpi, hyviä ja huonoja asioita. Viivy kuitenkin pidempään niissä parhaissa hetkissä. Katsele vanhoja valokuvia ja lue parhaan ystäväsi ja sinun välisiä facebook-keskusteluja vuodelta 2009. On muuten hulvatonta.

Nuku. Jos muuten tuntuu ihan lohduttomalta, ota vapaapäivä ja nuku. Nukkuminen on parasta.


Ole oma itsesti. Vaikka miten tuntuu, että naama on kuin harakalla, otsassa on himalajan kokoinen finni ja toinen tissi on jostain syystä kutistunut kuppiin A, älä ala muuttamaan omaa persoonaasi. Voit avittaa itseäsi joko pukeutumalla teltan kokoiseen villapaitaan, jossa voit rauhassa lepuuttaa vatsamakkaroitasi tai meikkaamalla itsesi hemaisevan seksikkääksi. Älä kuitenkaan muuta sinua.

Puristele finnejä ja mustapäitä. Yllättävän rentouttavaa.

Quasimodo ja muut Disney-hahmot. Disney ei petä, olit minkä ikäinen vain. Katsokaa klassikoita!

Riko jotakin. Tämä on kuitenkin vain äärimmäisessä vi*utustapauksessa. Ja riko jotain omaa, jota et enää kaipaa. 

Seksin harrastaminen. Jos ei toisen kanssa niin yksin. Jos et jaksa seksiä, niin laula tai syö.

Tee jotain erikoista. Mene ensimmäistä kertaa yksin elokuviin, käy lainaamassa outo kirja kirjastosta tai pyydä miestä treffeille tinderissä. Yllätä itsesi!

Usko itseesi. Jos et itse usko sinuun, ei muutkaan usko. 

Väännä sellainen hymy naamalle, joka ei hevillä irtoa. Kun hymyilet, tulet pikku hiljaa itse paremmalle tuulelle. Varsinkin jos ihmiset hymyilee takaisin.

Wanhat valokuvat. Katso kuvakollaasi rakastuneista ihmisistä 100-vuotta sitten. Ah ja oih,

Xena ja muut vanhat sarjat! Ihan loistavaa viihdettä! Lapsuuteni.

Yksinäisyys. On myös hyvä olla yksin. Anna aikaa itsellesi ja ole itsellesi armollinen. Jos sinulla ei ole nyt poikaystävää, mitä sitten? Maailmassa on tuhansia ihmisiä, joiden mies on väkivaltainen tai muuten kusipää. Kaipaat miehen rinnallesi vasta, kun mies sen paikan ansaitsee.

Zalando ja muut vaatekaupat. Shoppailu auttaa, jos on rahaa. Eikä ole super lihava olo.

Åke Ruotsista tai joku muu ulkomaalainen yhden illan säätö voi piristää. Varsinkin jos on kielimuuri, silloin puhutaan vain omilla kehoillaan. Grauh.

Äiti. Soita äidille tai isälle. Koska perhe ja rakkaus.

Örvellä. Joskus se kaikkein paras ratkaisu on, että juot itsesi törkeään humalaan ja nollaat kaiken. Ei
kuitenkaan aina. Sitten on jo alkoholismi.


2 kommenttia:

  1. Hahaha tää oli taas niin hyvä :D Laitto väkisin hymyilemään. Tosin tää toimii! Ku naureskelen itekseni töissä hölmöille jutuille ni ihmiset hymyilee ja naureskelee takasin :D Ja kyselee että mikäs noin naurattaa, ne luulee varmaa et kattelen jotain sopimattomuuksia ja sit viel kaupan päälle punastun :D Mut toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymy on ihan loistava asia! :) kannattaa harjoitella sitä!

      Poista