maanantai 20. lokakuuta 2014

Stringeistä puumiin

Hei taas! Syksy on pitkällä ja talvi tulee. Kohta on joulu. 


Minulla on pieni juttu, mistä haluaisin kirjoittaa. En kuitenkaan tee sitä vielä. Olen alkanut uskoa, että se tuo huonoa onnea. Joten tässä on taas googlen loistavat hakutuloksen blogiini!

Stringit näkyy 2014
Ihan sama, mikä vuosi on kyseessä. Stringien näkyminen on aina epämuodikasta. Minusta. Pyh.

Tinder puumat
Toivottavasti joku nuori mies on löytänyt tällä blogiini! Jos olet alle 20 vuotias, laita sähköpostia! Et tarvitse tinderiä söpöliini <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 come to mama. 

Tinder ahdistaa
En yhtään ihmettele. Sovellus perustuu vain ja ainoastaan omaan naamaan ja sen tekemään vaikutukseen. Vähemmästäkin iskee paniikki. 

Tinder kusipäät
Niitä paikka taitaa olla pullollaan...

Tinder panot
Kuulemma asia on, ettei osa ihmisistä jaksa edes baariin kävellä iskemään humalaisia muijia. Tinder toimii yhtä hyvin ja kotoa ei tarvitse poistua kuin aktiin. Siihen tämä ihmiskunta näyttää menevän... kaikki on kotona 24/7 ja kohta pannaankin virtuaalitodellisuudessa (tosin sekin on jo keksitty).

Naisten karvat
Naisten karvat on jänniä. Osa on pehmeitä, osa kovia, osa lyhyitä ja osa pitkiä. On kiharaa, punaista, mustaa, suoraa, karheaa.. ja niiden kanssa tapellaan. Milloin sheiverit katkeaa, milloin vahaliuskaa ei uskalla repäistä irti. 
Kaikilla naisilla on karvoja. Miehet, kestäkää.

Mustasukkainen kaverimiehestä
Ei se ole silloin pelkkä kaverimies. Olet ihastunut, tee asialle jotain tai anna olla.

Ihminen ei tunne märkää
Jos tämä koskee seksin aikana tunnusteltavia märkiä asioita, olen huolissani. Jos tämä koskee vesisadetta, olen kateellinen.

Hyvää viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti