sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Suku voi olla pahin

Kesäloma alkoi ja se pitää sisällään usein myös sukujuhlia. Oli ne sitten rippijuhlat, ylppärit, häät tai jopa hautajaiset, me sinkut joudumme aina yhden suuren kysymysen äärelle. Kysymys, joka pamahtelee eri sukulaisten suusta vuorotellen kuin paukkuserpenttiini. 

Astut sisään huoneeseen ja sukulaiset kääntävät katseen sinuun kuin nälkäinen hyttysparvi.

 *epämääräistä hyminää ja huulten maiskuttelua*

 Oletkos vielä sinkku?

Juuh

Eikös ole miestä vielä löytynyt?

Eih

Kyllä meidän Erkki Petterillä on jo tyttöystävä vaikka on sinua vuoden nuorempi. 
*omahyväistä hyminää*

Ehehe, kiva juttu hei.

Eikös sinun sisaruksetkin seurustele?

Heh, joo kyllä.

Kannattaa nyt varmaan lopettaa nirsoilu, kun et tuosta ainakaan nuorene. Hehe.

Silmä nykii.

Sitten jonkun tädin tytär tuo näytille Urho Kalevin, joka on joku saamarin fiksu-osaan-käyttää-tietokoneita-ja-minulla-on-siihen-tutkinto-ja-silmälasit-mies ja koko suku näyttää tältä:


Istut yksin nurkassa, juot seitsemättä kuohari-lasillista ja yrität pysyä piilossa. Kunnes joku bongaa sinut ja sama ruljanssi alkaa alusta. 

En jaksa paasata siitä miksi yhteiskunta tuntuu pyörivän pariutumisen ympärillä. Ehkä se on joku alkukantainen suvun jatkamisvietti. 

Haluan kuitenkin toivottaa muillekkin sinkuille onnea kesän juhliin. Tulette tarvitsemaan sitä.

 Sukujuhlat ovat kyllä vihoviimeinen paikka sinkulle: niihin on melkein aina pakko mennä, hyvännäköiset miehet ovat joko verisukua tai yhdessä jonkun sukulaisesi kanssa, huone on täynnä suvun jatkuvuudesta huolissaan olevia tätejä ja et kehtaa tuoda sinne deittailu-miehiä koska muuten sukulaiset näkevät miten vähän aikaa suhteesi kestää. 

Mutta rakkaat sinkut, juhlat eivät kestä ikuisesti. Sitten pääsette kotiin viinipullon ja jäätelön ääreen.


Hyvää kesän alkua! 


7 kommenttia:

 1. Ei saamari, tää on niin tuttu tilanne sekä minulle että varmaan ihan sairaan monelle muulle... Seuraavan kerran kun joku utelee poikakaverikuvioita, vastaan kuten kaverini kerran, että ei oo poikaystävää mut tyttöystävä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa varmaan suurin osa vanhan kansan sukulaisista sais sydänkohtauksen :D täytyypä otta varasuunnitelmaksi oikein sinnikkään sukulaistädin varalle!

   Poista
 2. Tuttu juttu, samat kysymykset joka helvetin kerta. Olen jo alkanut ilmoittaa sukulaisille, että lupaan kyllä heti ilmoittaa, kun se poikaystävä löytyy. On se kumma, kun sinkuilta on ihan okei udella heidän tilanteestaan, mutta seurustelevia ei pommiteta kysymyksillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Miksei seurustelevilta kysellä

   Miten suhde toimii? Onko tapeltu? Onkos ollut ongelmia?

   Uargh. Kyllä suku on pahin :D

   Poista
 3. Vastaväitteet ja tilanteen mukaan heitot kannattaa miettiä etukäteen. Kuten:
  Täti A: Onkos sulla miestä?
  Minä: Ei ole, harmi juttu. Ihan kateellinen teidänkin parisuhteesta olette varmaan tosi onnellisia, kun olette olleet noin kauan yhdessä.
  Täti A. Hiljenee luultavasti täysin ja änkyttää jotain. Kukaan muukaan ei kysy enää mitään, saat kaikki mietteliäiksi :)
  Raisa, joka on jo niin vanha, ettei kukaan edes kysy miehestä. Luultavasti puoli sukua pitää lepakkona, mutta mitäs siitä :)

  VastaaPoista
 4. Vastaväitteet ja tilanteen mukaan heitot kannattaa miettiä etukäteen. Kuten:
  Täti A: Onkos sulla miestä?
  Minä: Ei ole, harmi juttu. Ihan kateellinen teidänkin parisuhteesta olette varmaan tosi onnellisia, kun olette olleet noin kauan yhdessä.
  Täti A. Hiljenee luultavasti täysin ja änkyttää jotain. Kukaan muukaan ei kysy enää mitään, saat kaikki mietteliäiksi :)
  T. Raisa, joka on tosin jo niin vanha ettei kukaan edes kysy mitään. Puoli sukua pitää varmaan lepakkona, mitäs siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo lesbo-homma on kanssa ihan kysytty juttu -.- huoh sanon minä.

   Poista