keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Nettideittailua: Tutkimuksia

Tuo nettideittailu ei ihan lähtenyt käyntiin. Siinä taitaa mennä vielä vähän aikaa, että sytyn tälle deittailu-suuntautumiselle. Voi olla että se toimii joillakin, mutta itse olen ihminen jota netissä jutteleminen lähinnä ottaa päähän.
 Päätin kuitenkin tehdä pienen kokeen profiiliin liittyen. Muutin tietoihini, että etsin pelkkää seksiä. 


Mitä tapahtuikaan? Tämä siis ihan mielenkiinnosta, miten helposti ihmiset saisivat pelkkää seksiä netin avustuksella. 

30 minuuttia tämän kohdan muuttamisen jälkeen olin saanut viestin viideltä eri mieheltä. Yksi heistä tarjosi rahaa ja toinen kysyi tykkäänkö alistamisesta. Nuorin viestin kirjoittaja oli 20 vuotias, vanhin 50 vuotias. Muut heistä aloittivat keskustelun ihan normaalisti, pienen flirtin avustuksella. 

Miten tuollaisessa tilanteessa sitten pitäisi toimia? Nähtäisiin jossain julkisella paikalla, katsokaan synkkaako ja mennään sitten jomman kumman luokse? No jo on markkinat. Kyllä nykyään on helppoa. Kuitenkin taidan pidättäytyä ihan baari-iskemisissä, jos kerta on pakko jonkun viereen päästä. 

Joka tapauksessa, laitoin jokaiselle kiltin vastauksen (paitsi sille joka tarjosi rahaa) ja poistin profiilini. Annetaan sen olla hyllyllä jonkin aikaa. 


4 kommenttia:

 1. Nyt on aivan pakko myöntää että oon niin todennut tämän saman! Ns. virallinen profiilini on ollut toiminnassa enemmän tai vähemmän yli kaksi vuotta; profiilista löytyy aika tarkoin kaikki mahdolliset tiedot itsestäni ja sopivan pitkä ja mielestäni hyvä profiiliteksti. Ainoa mikä puuttuu, on oma kuva. Tämän kahden vuoden aikana käyntejä profiilissa on 720 kpl ja suosikkilistattuna olen 5 kertaa ja blokattuna 0 kertaa. Ja viestimäärä tällä hetkellä on suhteellisen heikko.
  No, tämän vastapainona olen luonut itselleni vertauskohteeksi profiilin jossa ilmoitan suoraan hakevani pelkkää seksiä. Profiiliteksti käsittää 8 sanaa ja muutkin tiedot ovat suhteellisen alkeelliset; eikä kuvaakaan tietenkään ole. Profiili on luotu joulukuussa 2013, eli kolme kuukautta sitten. Kävijöitä on 450, suosikkilistattuna olen 12 kertaa ja blokattuna 1 kerran. Myös viestien määrä on todella suureellinen; arkistosta löytyy reippaasti yli sata viestiä tältä ajalta ja lisää tulee pääpiirteittäin joka toinen päivä vähintään se kaksi.

  Mitä tästä opimme? Seksi on valtaa!

  ... entä jos haluaa oikeasti muutakin kuin seksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Seksi on valtaa mutta ei pelkkä seksi suurimmalle osalle riitä pidemmän päälle. Lisäksi oon itse kyllästynyt yhden illan suhteisiin niitten säätämisen takia. Melkein aina todella hyvään seksiin tarvitaan jotain enemmän. Edes vähän :)

   Poista
  2. Kärsin niin samasta "vaivasta", että oon totaalisen kyllästynyt yhden illan juttuihin! Se oli kivaa sillon kun osasi olla huoleton alle parikymppinen. Nyt kun ikää on tullut lisää ja ollaan mukavasti sen kahdenkympin paremmalla puolella, niin ei sitä enää kaipaa sitä säätöä mitä ne yhden illan jutut aiheuttaa. Kuulostaa karulta, mutta mieluummin sitä on ilman seksiä kuin harrastaa huonoa seksiä! Vaikka ei sekään pitemmän päälle ole enää kivaa..

   Poista
 2. Toi on niin karua. Ja ahdistavaa. Laitoin pitkän tauon jälkeen naamakirjan deittisaitille profiilin, jossa pelkkä kuva. Meni vajaa minuutti, niin sain ekan sätti-viestin. Alkoi ihan normisti kuulumisten kyselyllä ja sitten pyydettiin joku toinenkin kuva. Ja sitten: "Sinkkuna olemisessa eniten kaipaan seksiä. Parasta olisi sellainen leffa-/seksisuhde. Minkälaiset seksimieltymykset sulla on?"

  Voi huoh! Olen yli nelikymppinen nainen ja mielestäni aivan tavallisen näköinen, en mikään päät kääntävä kaunotar. Näitä seksiehdotuksista on kuitenkin kokemuksia niin paljon, että olen alkanut epäillä otsassani lukevan jollain näkymättömällä musteella "seksiä tarjolla". Tai sitten tuolla nettideittien maailmassa pyörivät miehet ovat vailla vain sitä yhtä.

  VastaaPoista