tiistai 11. helmikuuta 2014

Jotain elämää suurempaa

Noo ei nyt sentään ihan elämää suuremmista asioista ole kyse, mutta suuremmista kylläkin. Nimittäin puhutaanpa rinnoista. 

A)

Miksi ennen kuukautisia rinnat suurenevat ja aiheuttavat ylpeyttä kantajassaan? Sitten ihan yht'äkkiä, kuin neulalla puhkaisisi ilmapallon. Ainakin minun tapauksessani. 


Kyllä. Saatte olla järkyttyneitä. 

Ehkä luontoäiti turvotuttaa rintamme ovulaation aikoihin, jotta urokset kiinnittäisivät meihin enemmän huomiota. Söin joskus e-pillereitä (kun sain hieman säännöllisemmin seksiä. Kauan, KAUAN aikaa sitten) ja ne saivat rintani kasvamaan jonkin verran "pysyvästi". Mutta heti kun pillereiden syönti loppui - slööööörps. Rintojen muokkaamista en ulkonäön vuoksi kannata, ellet ole syntynyt A-miinus rintojen kanssa tai jos sinulla on maailman suurimmat rinnat ja selkävika. 
Mutta hei, en ne rinnat vaan kuinka ne kantaa! Eikö niin naiset!

B)

Miksi useimmilla miehillä on pakkomielle naisten rintoihin?
Esimerkiksi jos nukut jonkun miehen vieressä, tämä voi koko ajan hakeutua rintojen luo ja vaikka vain lepuuttaa käsiä niiden päällä. En sano, ettei se ole mukavan tuntuista. Nautin siitä kyllä (paitsi silloin kun on menkat ja tisseihin koskeen niin perkuleesti). Mutta miksi ne ovat miesten mielestä niin, siis niiiiin erikoiset? Onko syynä vain ettei heillä ei ole maitorauhasia rintavarustuksessa? Eihän naisetkaan ole koko ajan kiinni miesten pusseissa vaikkei meillä sellaisia ole. Tai siis minä en ole. Kiinni. Jos joku tykkää olla kiinni niin hyvä juttu. Joo.


Tosin en voi väittää ettei naisillakin silmiin katsominen eksyisi joskus, esim. kesällä rannalla. Uuh mamaa. Tulisi jo kesä.

P.s. Perjantaina on ystävänpäivä. Jos minulla ei olisi lauantaina tärkeää menoa, joisin pullon punaviiniä yksin kotona syöden seitsemän rasiaa suklaata ja kuunnellen non-stoppina kappaletta All by myself. Oikeastaan saatan tehdä niin joka tapauksessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti