sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kun ahdistaa se, ettei ahdista

Jep. Sokkotreffimiehen kanssa tulee käymään nyt niin, että kavereina pysytään. 

Yleensä jos deittailen ja olen kiinnostunut, mahanpohjaa kutittaa harva se päivä ja kun viesti saapuu ei sekoamisella ole rajoja. Uaaargh, jokin siinä miehessä ei sytytä sillä tavalla. En ole ahdistunut, en itse asiassa tunne mitään. Huono merkki. Tunteminen on välittämistä. 


Tätä mieltä olen tällä hetkellä deittailusta, miehistä, seksistä, miehistä ja kaikesta. Jopa ruoasta, sillä söin viikonloppuna niin paljon että tuli fyysisesti paha olo. Tervettä.. mutta mummola on sellainen. 

Näen sokkotreffimiehen vielä mielelläni, mutta kaverina. Toivon että tämä asettuu kohdalleen itsekseen, mutta otan asian puheeksi jos tarve vaatii. Jos totta puhutaan, viimeisimmän kerran jälkeen minulle tuli vähän sellainen olo ettei hän olisi myöskään niin kiinnostunut. 

Mutta tämä oli nyt vain pieni välipulina, kello on melkein kaksitoista ja valtakunnassa ei ole enää kaikki kotona. Teitä lukijoita on tullut mukavasti lisää, se on ilo huomata! Lisäksi voin hehkuttaa että muutama päivä sitten 20 000 henkilö vieraili tällä sivulla. Siistii. Ja kiva kun olette jaksaneet vastailla kahteen oikealla olevaan kyselyyn! Kyylä on iloinen.

Mutta hyvää yötä ja seksikkäitä unia 


4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi muutama päivä sitten ja näitä postauksia lueskellessani nauratti vähän kuinka samantyylinen se on oman blogini kanssa :D Mutta näinhän se on että miehistä, deittailusta, seksistä, ihmissuhteista yms. riittää aina juttua ;) Ja niin; on tosiaan huono merkki, jos mies ei herätä minkäänlaisia tunteita. Olkoon se sitten vaikka sitä ahdistusta, mutta mieluummin kuitenkin kutinaa mahanpohjassa. Jotain pitää silti tuntea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sinkut maailmasta lopu :D

   ja jos tuntisi edes sitä, ettei halua.. vaikea asia kyllä.

   Poista
 2. Ihana tapa kirjoittaa sinulla, kirjoituksillasi on niin piristävä vaikutus! ;-) Itse olen nyt muutaman kerran tavannut miestä josta olen (kai) kiinnostunut, mutta kun minua taas ahdistaa! Aikaisemmin niin ihanat yö- ja päiväunet on historiaa seuranani sängyssä on pelkkä henkeä salpaava ahdistus siitä mitä se toinen ajattelee, miksei se laita viestiä, miksi se laittaa viestiä, voinko minä laittaa, odotanko, soitanko, soittaako hän............. Olisikohan helpompaa olla mies?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että miehet ajattelevat ihan samalla tavalla. Naiset vain dramatisoivat asiat potenssiin tuhat :D Helpointa olisi sanoa, että ota yhteyttä kun siltä tuntuu. Harmi vain ettei sekään ole niin yksinkertaista nykyään.

   Poista