tiistai 15. lokakuuta 2013

Kuu-Ukkoja odotellessa

Uneton yö. Ai että kun vihaan näitä hetkiä. Jolloin et saa nukuttua. Jos minun pitäisi valita kummasta luopuisin mielummin ikuisiksi ajoiksi, nukkumisesta vai seksistä, valitsisin jälkimmäisen. Rakastan nukkumista niin paljon, että voisin torkuttaa ikuisesti.

 Mutta en todellakaan rakasta näitä unettomia öitä (tiedän että kello on vasta vähän yli puolen yön, mutta yleensä nukun kuin pieni vauva jo kymmenen maissa).

Kalenterin mukaan täysikuukin nousee vasta 19.10 joten sitäkään ei voi syyttää.


Hmm. Jos ihmissusia olisi liikkeellä lauantaina niin en panisi pahakseni. Panisi. Hehehehe.

Ehkä se sitten on vain stressiä. Olen tosin lukenut paljon Tess Gerritsenin kirjoja ja ne eivät rauhoita mieltä ennen nukkumaan menoa. Todella hyviä kirjoja, sisältää kauheita rikoksia ja murhia.. pitäisikö lukea vielä lasten satuja, vaikka nekin alkuperäiset on todella raakoja. Tuhkimon ilkeät sisaret leikkasivat kantapään ja varpaan pois että veri vain tursusi kengästä ja Prinsessa Ruususen anoppi meinasi syödä lapsenlapsensa. Itse muistan lukeneeni Tuhannen ja yhden yön satuja pikkulikkana, siinä jättiläiset paistoivat merimiehiä iltapalaksi ja sulttaani teloitti vaimonsa. Silti minusta kasvoi ihan järkevä nuori nainen.

 Asiasta kukkaruukkuun, tämä syksy on ollut todella kaunis. Mutta niinhän sitä sanotaan: Pitkä kesä, vielä pidempi talvi. Lämmin kesä, kylmä talvi. Että talvea odotellessa.


On se kumma kun samat kuvat jaksaa naurattaa vuodesta toiseen. 

Ai niin! Outoja kohtaamisia vol. miljoona. Eräs söpö mies meinasi ajaa päälleni metsätiellä. Hyppäsin ojaan ja mies hymyili minulle hurmaavasti. Hmm.. jos hän olisi edes hipaissut, olisin voinut dramaattisesti kaatua pehmeään lehtikasaan josta mies olisi ritarillisesti kantanut minut turvaan ja hyvityksekseksi hän olisi tietenkin tarjonnut romanttisen illallisen. Mutta ei, pitää olla niin tarkkaavaista että. 

Ehkä yritän nukkua. Hyviä öitä. Öitä hyviä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti