torstai 19. joulukuuta 2013

Viisi yötä jouluun on

Yksi hyvä asia sinkkuudessa on kun sanotaan joulu. Ei tarvitse miettiä onko vain kahdestaan kotona tai kumman vanhemmille menee. Voi rauhassa matkustaa kotiin ja antaa vanhempien lihottaa sinut +30 kg kaiken maailman joulumätöllä. 


Hei äiti. Rakas tyttäresi tuli kotiin.

Joulu on ehdottomasti lemppari juhlapyhäni. Rakastan suomalaisen joulun harrasta tunnelmaa, rauhallisuutta ja aikaa joka vietetään perheen kanssa. En ole koskaan mennyt aattona tai joulupäivänä baariin, tapsan tansseissa olen kerran käynyt. Tiedän kuitenkin paljon ihmisiä, joille joulun vietto on lähimmäisten örveltämisen katsomista kännissä. Se on sääli. Olen ollut etuoikeutettu. 

Pieni jouluinen välikatsaus miestilanteeseen ennen kuin karkaan kotipaikkakunnalle vanhempien syöttöporsaaksi: näimme sokkotreffimiehen kanssa uudestaan samaisella kaveriporukalla ja oli todella mukavaa. Jään mielenkiinnolla odottamaan, pyytääkö hän minut ulos. Kaveripojan kanssa ollaan hengailtu, mutta emme ole puhuneet siitä rajan-ylitys-asiasta ja hyvä niin. Välit tuntuvat olevan ihan ok. 

Koska en ole varma ehdinkö päivittelemään blogia syömisen ohessa, ajattelin toivottaa teille jo nyt
 Hyvää Joulua Ps. Katsokaa Love actually, Yksin kotona, Joulupukki ja noitarumpu, Holiday, Die Hard (hehehe) ja muita jouluun liittyviä elokuvia. Kuunnelkaa myös paljon ihanaa joulumusiikkia, tässä muutama mistä itse pidän kovasti tällä hetkellä:
Club for Five - Heinillä härkien kaukalon


4 kommenttia:

  1. totta! ei tarvitse miettiä ei! ja eipä ole lahja ongelmiakaan...

    VastaaPoista
  2. Haa!
    Luin sun blogin yhdeltä istumalta! Ei mulla tylsää oo näin sunnuntai-iltaisin.. Mutta: Tää on ihan mahtava! Kiitos, kun
    jaat sun mahtavan huumorintajun koko kansalle! hiphiphurraa! :)

    VastaaPoista