maanantai 24. elokuuta 2015

Kun oma ei riitä

Olin risteilyllä ison kaveriporukan kanssa muutama viikko sitten. Siitä on meille muodostunut jo melkein jokavuotinen perinne. Meistä on ihanaa mennä bailaamaan hulluna vähän kämäiseen laivaan, jossa on meidän lisäksi myös iloisen humalaisia keski-ikäisiä, jotka käyttäytyvät kuin teinit. 

Saimme todistaa kahden keksi-ikäisen kiihkeää suuteluhetkeä, mies penkillä istuen ja nainen hajareisin tämän sylissä. Miehen kädet naisen takamuksella, kielet syvällä toisen nielussa. 

Tänä vuonna kuitenkin törmäsimme toiseen nuoreen miesporukkaan, jotka olivat myös tulleet huvikseen juhlimaan risteilylle. Löimme siis hyntyt yhteen ja bailasimme kuin hullut keski-ikäisten yrittäessä väistellä meidän nuoria heiluvia takapuoliamme. 

Miehet olivat meitä vähän vanhempia (mutta < 30v) ja kaikki (!) olivat naimisissa. Ajattelimme siis tyttöjen kanssa, että nyt voidaan riehua ja bailata rauhassa, hehän eivät meidän kanssa mitään muuta halua. Meillä oli todella hauskaa ja juhlimme aamuun asti, mutta jouduimme todistamaan, kuinka moni miesporukan ukkomies iski naisen ja vei tämän hyttiinsä. Meitäkin muutama vähän yritti, mutta teimme kantamme aika selväksi. Tansimme kyllä heidän kanssaan, mutta siihen se jäi. 

Yksi mies sanoi meille, että tämä on vain harmitonta, eikä mene tanssimisesta pidemmälle, koska emme me petä. Sama mies meni muutama tunti myöhemmin erään blondin kanssa hyttiinsä. Eikä hän ollut kaveriporukan ainut.


Puhun tässä nyt koko ajan miehistä, koska heihin kiinnitin huomiota. Lyön kuitenkin vetoa, että moni varattu nainen lankesi myös. Tämä reissu laski taas hieman uskoani miehiin. Miksi niin moni petti? Koskaan ei voi tuomita ennen kuin tietää taustat, mutta yksi "langennut" mies kertoi meille vain muutama tunti ennen kuinka seksi hänen ja vaimon välillä on aina hyvää. Rakastelemme aina silloin kun jaksamme. 

Lisäksi toinen mies kertoi ylpeillen, kuinka omissa ulkomailla järjestetyissä polttareissaan ei ollut langennut ilotyttöihin, vaikka muut jätkät kyllä olivat joka ilta jossain. Miksi se pitäisi olla edes vaihtoehto ja ylpeyden aihe? Jos itse menen joskus naimisiin, toivon ettei pettäminen tulisi edes mieheni mieleen VAIKKA ollaan polttareissa. En myöskään näe eroa naimisissa olemisen ja seurustelun/avoliiton välillä, jos puhutaan siitä että muiden kanssa ei sit olla sillai. 

Avioliitto (ja avoliitto ja seurustelu) pohjautuvat luottamukseen. Seksiä voi harrastaan jonkun muun kanssa, jos pystyt sen kumppanillesi kertomaan. Jos se on kumppanillesi ok, se ei ole pettämistä. Uskon kuitenkin, ettei kukaan näistä jätkistä aio vaimolleen kertoa, mitä risteilyllä tuli tehtyä. 
Tulipa pieni paasaus, mutta tämä oli taas yksi lovi ruusunpunaisiin laseihini. 

Sitten naisiin. Onko se bilettämään tulleen naisen vastuulla, ettei vain harrasta seksiä ukkomiehen kanssa? Onko se hänen asiansa? Sormus on aika näkyvä merkki, mutta jos mies iskee sinut, oletko siitä vastuussa?
Itse olen sitä mieltä, ettei ukkomiehiin kannata koskaan langeta. En kuitenkaan syyllistä, jos mies tulee iskemään sinut ja saa sinut pauloihinsa. Se on täysin miehen ongelma. Kuitenkin jos nainen tietää miehen olevan varattu ja silti liehittelee saaden miehen lähtemään mukaansa, sitten vähän kyllä syyllistän. 

Pettäminen - miksi olette yhdessä jos pettäminen kuuluu asiaan?! Eikö olisi vain helpompi erota? 

Jos minun kumppanini joskus pettää, annan sen anteeksi. Anteeksi kannattaa antaa, koska vihaaminen syö ihmistä. 
Se ei kuitenkaan tarkoita, että haluaisin tämän miehen kanssa enää olla tekemisissä. 

4 kommenttia:

 1. Toi on niin jännä ja nähty juttu, että laivalle kun mennään, niin sielä petetään. Mikä ihme siitä paikasta tekee semmoisen? Vai onko pettäminen sielä sitten vaan niin paljon helpompaa, kun tuttuja ei ole maisemissa ja tietää ettei asia pääse leviämään sen pidemmälle. Mutta aika säälittävää silti olla edes suhteessa, jos on tarve pettää. Itse hoitaisin asiat ensin kotona kuntoon, kuin lähtisin suoralta käsin kokeilemaan jotain muuta.

  Ja tuo sinun viimeinen pointtisi, se oli mahtava! Anteeksi voi antaa, mutta yhteinen taival välttämättä on enää taattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan laivassa ollaan omassa kuplassa, niin kuin ulkomaillakin.. huone sattuu olemaan vain muutaman askeleen päässä baarista :D

   Poista
 2. Jjjep. Tuli todistettua kaks kertaa tänä kesänä. Laiva - varattujen miesten huvipuisto. Tuli nähtyä miten sormus laitettiin aamulla takasin sormeen. Nukuin kainalossa (eri tyyppi), kysyin numeron mut ei vielä siinäkään vaiheessa sanonut mitään. Myöhemmin tunnusti olevansa varattu. En tiedä muuta kun että asioista on sovittu. Mä vaan jotenkin kyllä omassa tilanteessani kaadan sen vastuun sen toisen niskoille ja sano itsekin keittävänsä omat soppansa. Mikäs siinä. Tiedän useamman tapauksen, joissa eroamattomuuden syynä on lapsi ja asuntolaina. Tyhmää vai tyhmää? Jep.

  Oon kyllä miettinyt samaa, että mikä ihmisiin menee niissä peltipurkeissa. Mutta toisaalta, kai sitä ihmiset tekee halutessaan myös maissa. Lähibaarissa toki ehkä suurempi kiinnijäämisen riski jos sitä pelkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Minun tapauksissani sormusta ei edes viitsitty ottaa sormesta pois :D onhan noita.

   Poista