maanantai 10. maaliskuuta 2014

Googleta itsesi raskaaksi

Minulla oli tuossa muutama päivä sitten mielenkiintoinen päivä. Heräsin aamulla siihen, että alavatsaa kramppasi taas. Olo on ollut turvonnut jo monta viikkoa, mutta menkkoja ei kuulu. Jotain ihmeellisiä minuutin menkkoja on tullut muutamana päivänä muttei kummempaa. Kuitenkin vatsaan ja tisseihin koskee ja olo on yhtä tukala. 

Päätin sitten aamun ratoksi miettiä miksi menkkoja ei kuulu. Huono idea.


Tajusin, ettei minulla ole ollut menkkoja viimeisimmän seksiseikkailuni jälkeen. Laskeskelin että jos olisin pamahtanut silloin paksuksi, sikiö olisi kahdeksan viikon ikäinen. Sitten menin googleen (joka on maailman dramaattisin lääkäri). Sieltä luin kaiken maailman oireista ja tuntemuksista jotka liittyvän alkuraskauteen.

Kramppeja alavatsassa koska vauva kasvaa.
Njoo on ollut

Tissit ja nännit ovat kipeät.
Joo......

Turvotusta ja painon nousua
Joooo..................

Mielialan vaihteluita
Apuaaa.. joo...

Menkat jääneet pois, pieni välivuoto mahdollista
Yhyyy olen liian nuori äidiksii

Poljin apteekkiin niin nopeasti kun pääsin elämän vilahtaessa silmieni edessä. Kun ostin halvimman raskaustestin, hymyilin minun ikäiselleni myyjälle aivan kun toivoisin raskautta. En halunnut paniikin heijastuvan silmistäni huutaen HEITUKKA!!!!! Menin kotiin, tein testin (siihen tikkuun ei muuten saanut pissata suoraan niin kuin elokuvissa. Ensin piti pissata kuppiin ja siitä jollain ihme pipetillä sörkkiä. Tyhmää) ja melkein saman tien siihen ilmestyi yksi viiva. Tuijotin tikkua vielä määrätyt kolme minuuttia, mutta tulos ei vaihtunut.

Testi oli siis positiivinen siltä osalta, että olin onnistunut tökkimään pissaa oikeaan kohtaan oikean määrän. Negatiivinen se oli sen osalta, että minusta tulisi YH-äiti.


Luojan kiitos. Ei tule blogin nimeksi Vauvankin (mut ei iskän) kaa!

Jonka jälkeen tajusin, että olen oikeasti lihonut. Prkl.


4 kommenttia:

  1. Been there, done that :) Se on kyllä pelottavaa pelätä olevansa raskaana...! Ja just toi testin ostaminen kun kassakin hymyilee toiveikkaana ja ite huutaa mielessään EEEEIIIII... mut sit just hymyilee, ettei käy ilmi, että on vaan vähän hutsuillut tuolla :o Huh huh, on se vaikeeta :)

    VastaaPoista
  2. Hahaha voi ei tää tapahtui mulle just. Latasin kesällä puhelimeeni menkkojenseurantaäpin, josta näkee myös, milloin on ovulaatio. Kun menkkoja ei viikkoon kuulunut, huomasin, että just ovulaatiopäivänä oli seksiä. Siitä sitten googlen kautta apteekkiin. Prkl.

    VastaaPoista