lauantai 22. maaliskuuta 2014

Älä yritä liikaa

Jos haluat tehdä naiseen vaikutuksen, älä yritä liikaa. Ole hitto vie oma itsesi. (Tämä pätee myös toisin päin).


1. Älä lässytä (olen vissiin paasannut tästä ennenkin, mutta kun tuntuu olevan yleinen ongelma). Lässytys sopii ehkä joihinkin yksittäisiin hetkiin, mutta ei jatkuvasti. Haluan tuntea olevani aikuinen nainen, enkä mikään 11 vuotias pikkutyttö.

2. Jos laitat vaikka viestiä, älä käytä viestissä naisen nimeä. Siis oikeasti, mikä on ärsyttävämpää kuin: "Mitäs Minna tänään aikoo?" tai "Mites Emmin viikonloppu on sujunut?" 
Luultavasti kyllä muistan oman nimeni, sitä ei tarvitse minulle muistuttaa. Pelkkä sinä yms. käy oikein hyvin.

3. Jos suhde no kuolemassa helposti pois, anna sen kuolla. Jos ette ole pitäneet yhteyttä kuukauteen, se on aika selvä merkki ettei kumpikaan halua jatkaa. Vaikka sitten näkisitte sattumalta kaupungissa, älä sano: "Meidän pitäisi varmaan jutella". Miksi asioita ei voi tehdä helpoksi? Luoja että vihaan "Meidän pitää puhua" - keskusteluja. 

4. Älä käytä viesteissä joka kerta mukamas nokkelia aloituksia, kielikuvia, lauseita tms. Pelkkä Hei on ihan kiva, siihen ei tarvitse joka kerta vääntää Pöhkötipöö tai Hipsulivei. Luoja. 

Harmittaa, koska tuollaiset pikkuasiat syövät suhdetta heti alusta asti. Lisäksi näistä ihmisistä näkee, että he vain yrittävät liikaa. Ei teidän tarvitse esittää, olkaa vain ihania hurmaavia persoonia! Ja jos persoonanne kattaa yllä olevat asiat, sitten etsikää tyttö joka siitä pitää.

Hyvää viikonloppua!

P.s. Minulla on taas yksi "Meidän pitää puhua"- keskustelu edessä. Hitto kun ei jaksaisi. Yhtään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti