tiistai 21. tammikuuta 2014

Rintsikoita ja alushousuja

Se hetki kun tajuat että olet ollut todellinen laiskapaska, joka ei ole jaksanut pestä pyykkiä. Huomaat että kaikki ihanat mummoalkkarit ovat likaisena ja kaapissa häämöttää yli-seksi-uuh-mamaa-stringit, jotka olet joskus ostanut koska pyllysi näyttää niissä mielettömän hyvältä.

Mutta kauneudesta pitää kärsiä ja siksi ne narut ovat suunniteltu todella epämukaviksi. Jos ne joutuu laittamaan jalkaan, se pilaa koko päivän. Niitä voi selkeästi pitää vain silloin, jos on menossa juomaan ja tietää että on humalassa. Silloin niitä ei välttämättä muista.

Arvatkaa kuka joutuu huomenna menemään pyykkituvalle klo. 08:00 aamulla? Jep.


Mutta se alushousuista. 

Miten vaikeaa on nykyään ostaa rintaliivit?!?

Menin tänää H&M:n alusvaateosastolle, kokeilin kymmenet rintsikat ja mikään ei sopinut. 75C olivat liian pienet, 75D sai rinnat sojottamaan sivuille. Paras kokoni taitaa olla 70D, mutta sitäpä ei saa mistään. Eipä tietenkään.

Kävin kerran oikeassa rintsikkakaupassa. 

Marssin kauppaan peloissani ja kysyin myyjältä apua. Myyjä vei minut sovituskoppiin ja kysyi kuppikokoani. Vastasin epäröiden että noin 75C. Myyjä katsoi tissejäni ja totesi ettei todellakaan. Sitten hän lähti kauppaan etsimään sopivia.

Olin aivan varma, että hän tuo koon 75AAAA ja sanoo että olen koko elämäni elänyt siinä uskossa että minulla edes olisi rinnat. Paniikissa yritin tarkkailla mitä murrosikä on jättänyt minulle, kun myyjä tuli takaisin. "Tuossa olis 70E", hän sanoi ja löi VALTAVAT rintaliivit käteeni. Purskahdin nauruun ja sanoin että vieppä nuo takaisin. Myyjä kuitenkin jankkasi niin kauan, että suostuin kokeilemaan ja yllätys oli kova. Päällä ne olivat ihan sopivan kokoiset. Tai eivät ihan, myyjä haki minulle lopulta koon 65F ja ne istuivat. 

Ostin ne, koska hinta oli "vain" 40€ ja pidän niitä juhla-asujen kanssa. Vaikka ne ovat sopivat, ne ovat sen verran laajat että näkyvät monien toppien kaula-aukosta. Mutta ainakin minulla on yhden "oikeat" rintsikat.

Ryhdyn kohta tosin kulkemaan ilman rintsikoita pitkin katuja, jos H&M ja muut halpavaatekaupat eivät tee minulle sopivia lappuja. PRKL. Näytin kirjaimellisesti tältä, kun kuumissani hiki valuen vaapuin kaupasta ulos:


Olitte muuten ihanasti vastanneet oikealla oleviin kyselyihin! Kiitos aktiivisuudesta!

P.s. Olen käynyt sen sokkotreffimiehen kanssa taas ulkona. Khih. Tosin nyt hänestä ei ole kuulunut vähään aikaan. Hmp.


4 kommenttia:

 1. Siis rintaliivien ostaminen on oikeasti tosi hankalaa. Mäkin olen aina kulkenut yhdessä koossa ja vasa hiljattain tajusin, että todellinen koko on kyllä jotain ihan muuta. Että uusimaan tästä sitten vaan koko varastoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. sitten kun on rahaa niin palkkaan jonkun ostamaan mulle sopivat rintsikat ilman mun läsnäoloa :D

   Poista
 2. Haha tää oli hyvä ! :D
  Itekkin eilen hämmästyin myyjän antamasta 80G koosta, mutta ne sopivat :D Kyllä siellä Changessa on vaan ihan eri koot kuin muissa kaupoissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kyllä elämä muuttui kun joku tuli ja sanoi minkä kokoiset tissit sulla on :D

   Poista