torstai 5. syyskuuta 2013

A Guy Friend

Perustin tämän blogin 12.5.2013. Tänään siitä on kulunut 117 päivää. 

Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä miten helposti tämä lähti rullaamaan. Lukijoita (jotka lukevat julkisesti) on tullut todella kivasti bloggerin, blogilistan ja bloglovinin kautta ja joka päivä kävijämäärä on mukavan korkea. 

Perustin tämän blogin koska halusin oman keinoni purkaa tunteitani. Anonyyminä kirjoitan siksi, että haluan sanoa kaiken juuri sillä tavalla kuin tuntuu. Jos kirjoittaisin omalla nimelläni, en voisi koskaan tietää että joku ei käyttäisi sanomaani minua vastaan. Vaikka se ei mitään pahaa olisikaan. Tuntuu vain paremmalta puhua täysin avoimesti. Tietysti siihen vaikuttaa se, että puhun täällä myös yhden illan jutuista tms. ja en halua että niitä ihmisiä tunnistetaan minun kauttani. 

Mutta tämä oli vain pieni välihuomio. Todellinen postaukseni aihe on tämä:


Minulla on ollut ehkä yksi todellinen kaverimies. Sekä yksi joka uskottelee olevansa vain kaveri, mutta tiedän että hän pitää minusta enemmän. Kuitenkin tällä viikolla sain uuden kaverimiehen ja olen vain niin onnellinen! Meillä on ollut todella hauskaa yhdessä tänä syksynä ja tietysti mietin koko ajan alitajuntaisesti voisiko tässä olla jotain muutakin. 

Olimme kerran samaan aikaan baarissa kännissä ja hän sitten päätti humalasta rohkaistuneena kysyä asiaa. En siitä tässä enempää aio puhua, voitte itse lukea tilanteen täältä.

Viikko meni todella awkward fiiliksissä, kunnes otin tilanteen hallintaan ja pyysin hänet kahville. Sitten vain kysyin Voimmeko unohtaa koko asian? ja mies vastasi kyllä. Puhuimme asiat halki ja kumpikin oli sitä mieltä että tätä hyvää suhdetta ei kannata alkaa sotkemaan millään hömpötyksillä.

Ja olen nyt niin onnellinen. Ei olisi uskonut että näin onnelliseksi voi tulla siitä kun nappaa miehen ystäväksi. Mutta yhden asian opin! Jos haluat pitää miehen vain ystävänä, sopikaa pelisäännöt ajoissa. Se voi tuntua tyhmältä ja draaman hakuiselta mutta se pelastaa paljon. 


6 kommenttia:

 1. Feel YOU! Isoin osa mun lähimmistä kavereista, pari ihan niistä kaikist aparhaimmista on vastakkaista sukupuolta ja se on niin parasta. Tyttöjä tarvii juoruiluun, mutten jaksa aina vääntää keskustelua kaikesta, joskus on vaan kiva olla ja hengaa. Nauraa. Jne. Nyt on tosin vähän tilanne että täytynee pian tehdä yhdelle pelisäännöt selväksi ettei menetä ystävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen monta kaveripoikaa menettänyt typerän säätämisen takia.. Paras tapa näyttää olevan juuri tuo asioihin puuttuminen heti alkutaipaleella.

   Onnea siis pelisääntöihin! :D

   -MJ

   Poista
 2. Toivottavasti saadaan lukea vielä pitkään tätä blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Ainakin vielä juttua tuntuu tulevan (vähän liikaakin) omasta elämästä :)

   -MJ

   Poista
  2. Lisäisin vielä sen tähän sen verran, että olisko mahdollista saada postausta milloin olisi aika erota? Se on varmasti monille ajankohtainen ja kiinnostava aihe :)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Katsotaan jos saisin jotain kasaan :)

   Poista