torstai 29. elokuuta 2013

Sinkkuuden sanakirja

Iltalehden sivuilla oli mielenkiintoinen kirjoitus Rakkaus ja Seksi - osastolla. Otsikkona toimi 24 asiaa, joita sinkut eivät halua kuulla. Iltalehden sivuille pääset tästä. Päätin poimia sieltä kohdat, jotka koskettavat/ovat koskettaneet minua suhteellisen usein.

Olisit melkoinen saalis!


Minä tiedän sen! Olen saalis ja blaa blaa blaa. Sitä ei halua kuulla vuosia seurustelleelta ystävältä. Toinen sivuilla lukemani asia oli että Sinun täytyy ensin rakastaa itseäsi, jotta voit rakastaa toista ihmistä. Hmm, totta tuokin mutta eikö itsensä rakastamiseen kuulu myös oman itsensä peilaaminen toisesta ihmisestä? Kuinka kukaan voi oppia tuntemaan oman itsensä vain katsomalla omaan napaansa? Sanotaan että silmät on sielun peili ja kuka muu toimii paremmin peilinä kuin oma rakastettu?

Olet liian nirso


Minähän en ala seurustelemaan kenen tahansa kanssa. Mitä ideaa on seurustella, jos mies ei tunnu oikealta? Muutama ystäväni on kertonut seurustelleensa joskus miehen kanssa vain seurustelun takia. Mies on ollut ihan ok sillä hetkellä, mutta heti kun "parempi" eli heille sopivampi ilmaantuu, edellinen mies saa häipyä. Onko tuo nyt reilua? Parempi siis olla yksin kuin loukata toista ihmistä. Tähän samaan paasaukseen kuuluu kommentti Miten olet vieläkin sinkku? Olet niin mahtava tyyppi! No niinpä taidan olla. En ole vain tavannut tarpeeksi hyvää tyyppiä näin hyvälle tyypille. 

Tapaat sen oikean kun vähiten odotat sitä


Tuota kommenttia saa kuunnella jatkuvasti! LOPETTAKAA! Minua ei kiinnosta tapaanko sen oikean joskus 50 vuoden päästä! Minua kiinnostaa se, etten ole saanut seksiä aikoihin ja että joudun kuuntelemaan ystävieni parisuhdejaarituksia selvin päin. Toinen mahtava kommentti on Sinä et tarvitse ketään! Öö.. haloo? Tarvitsetko sinä jonkun? Kokeileppa harrastaa seksiä ilman toista osapuolta. Kokeileppa leikkiä kotia yksin. Olematon mies on huonoa seuraa, eihän se auta siivoamisessa, tule perhepäivällisille ja lohduta sinua. Vähän taas aivosoluja kehiin.

Eikö sinua huoleta, ettet saa koskaan lapsia?


Voi kun nätisti sanottu. Anteeksi vain mutta jos en ihan nukkunut kouluaikoina biologian tunnilla, lapsen voi saada kun mies ja nainen harrastavat seksiä. Joten jos haluan lapsen, menen baariin tai spermapankkiin tai vastaavaan ja hankkiudun raskaaksi. En tarvitse kuin muutaman hyvän uimarin ja VOILÀ. Tiedän myös muutamia pariskuntia jotka eivät tule raskaaksi vaikka haluaisivat. Joten tämä kysymys on asiaton ja todella pe***eestä. Olen tehnyt itseni kanssa sopimuksen. Jos minulla ei ole miestä kun kello tikittää, aion hankkia lapsia. Haluan että ihastuttava persoonani ja loistavat geenini jatkavat elämää tässä maailmassaEikö sinusta tunnu koskaan yksinäiseltä? No tuntuu? Ainahan tuntuu olevan niiiin kova ikävä kun oma kultsi on 32h poissa kotoa. Silloin soitellaan kavereille ja itketään sitä miten ikävä on. Jos seurustelevilla on niin yksinäinen olo silloin, eikö meillä 24/7 ilman rakasta olevilla ole yksinäistä? Sen saa jokainen itse päättää. Toivottavasti kuitenkin kukaan ei ole tässä maailmassa täysin yksin. Että on ystävät ja perhe ja niin pois päin. 

Parhaille kavereille: Oletteko te koskaan ajatelleet seurustelua?
Huoh. Tähän minun mielipiteeni voitte lukea vanhoista teksteistä klikkaamalla tästä ja tästä.

Antakaa meidän sinkkujen olla. Koskien siis ystäviä, seurustelevia, SUKULAISIA ja tuntemattomia. Jokainen eläköön omaa elämäänsä. 


2 kommenttia:

  1. Aivan samaa mieltä! Loistavaa tekstiä ja kivoja oivalluksia.

    Ei sitä pidä maatansa myydä vaikka sinkku onkin.

    Pitää jäädä seuraamaan!

    VastaaPoista