sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Back to the tinder

No niin. Kaksien treffien jälkeen komea mies päätti, ettei meidän jutusta tule mitään ja päätti orastavan suhteemme. 

Mietin tässä, että minusta meillä ei ollut edes orastavaa suhdetta. Tapasimme kaksi (2) kertaa. KAKSI. Noina kertoina sain miehestä ja suhteestamme (?) selville nämä asiat:

Helvetin komea. 

Pitkä.

Hyvä pylly.

Kivat silmät.

Ihan fiksuja puheenaiheita.

Opiskelupaikka.

Syntymäpaikka. 

Sisarusten määrä.

Ei muuta. Mies kysyi "dumbbaus"viestissään, mitä mieltä minä olisin meistä ollut. No en yhtikäs mitään, koska kahden tapaamiskerran jälkeen toista ei vielä tunneta oikeastaan yhtään. Mies sanoi, että minun kanssani on todella mukava jutella ja hän haluaisi nähdä vielä kaveripohjalta, mutta hän ei vain tuntenut kipinää. Tästä ei siis voi koskaan tulla vakavampaa. 

Me kävimme kaksilla treffeillä. Ja sitten puhutaan, että naiset ylianalysoivat.

Oikeasti on ihan ok, että mies sanoi asiat suoraan. Minua vain pikkuisen ärsyttää, että en itse ehtinyt saada meistä mitään selkoa. En yksinkertaisesti ehtinyt. Olisin vielä muutaman kerran halunnut nähdä ja oikeasti tutustua toiseen. Ja ehkä vähän seksiä, jos asiat olisivat rullanneet kivasti.

Jos kaksien treffien jälkeen tulee olo, ettei halua enää nähdä, turha siitä on mitään ihme analyysiä tehdä. Silloin on ihan ok antaa asioiden jotenkin hiipua pois. Tietysti poikkeuksena on, jos deittikumppani on äärimmäisen aktiivinen ja ärsyttävä. Silloin kannattaa vain sanoa suoraan. 

Äh, en tiedä mitä tässä nyt mussutan. Oikeasti ei haittaa, vaikka kolmansia treffejä ei tullut. Enhän ehtinyt menettää mitään. Kuitenkaan ikinä ei ole kiva olla se, jolle sanotaan ei. 


Ajattelin ehkä mennä takaisin tinderiin, oli kuitenkin todella kiva käydä treffeillä fiksun ihmisen kanssa. Ne eivät tosin olleet tinder-treffit, mutta toivo elää!


Näitä odotellessa.

Ihanaa sunnuntaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti