keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Rukkaset vai kukkaset?

Kaatuuko maailma, jos mies antaa rukkaset?

Itse olen pyytänyt kerran miestä treffeille. Tai kahdesti, jos ala-asteen säädöt lasketaan. Muutama kuukausi minulla oli herkkä hetki, kaikki kaverini parisuhteilivat, olo oli yksinäinen ja syyskuun pimeys painoi mieltä. Kirjauduin siis elämäni ensimmäistä (ja luultavasti viimeistä) kertaa nettitreffisivustolle. En laittanut sinne mitään oikeita tietojani tai valokuvaa. Pelkäsin kuollakseni, että joku vanha yläaste-tuttava googlaisi huvikseen nimeni ja löytäisi minut epätoivoisena etsimässä elämäni rakkautta netin välityksellä. Ollaan nimittäin kavereiden kanssa harrastaneet sitä joskus yläasteen poikien suhteen.
Meillä on elämä ja sillee...

Katselin kaikki oman paikkakuntani 20 - 30 vuotiaat miehet läpi ja vain yksi kaveri sai huomioni. 26 vuotias JUMALATTOMAN SEKSIKÄS (ainakin kuvissa siis, vatsalihaksetkin oli - oih) juuri pleijerin näköinen tyyppi jonka esittelyssä luki: 

En etsi mitään kotisohvalla viihtyvää nyhvääjää, vaan naista jonka kanssa voi harrastaa muutakin kuin sipsien syömistä. 

No minähän innostuin ja otin mieheen yhteyttä sydän pamppaillen. Vastaus tuli melkein heti ja mies pyysi kuviani. Uskalsin laittaa muutaman ihan hyvännäköisen kuvan, jossa olin luonnollisen näköinen. Lisäksi laitoin tietoja itsestäni. Mies vastasi minulle kiltisti, että olen kaunis tyttö (huom! tyttö, EI nainen) mutta kuuden vuoden ikäero tuntuu tällä hetkellä liian suurelta (just) koska hän etsii naista joka on samassa elämäntilanteessa kuin hän (aha). Sitten hän vielä lisäsi että laita ihmeessa kuva profiiliin niin saat varmasti paljon yhteydenottoja (niiltä 50 vuotiailta keski-iän kriisimiehiltä vai?). Täytyy kuitenkin sanoa, että tämä jumalattoman seksikäs mies antoi minulle rukkaset todella lempeästi. En tuntenut suurta tuskaa mutta poistin silti tunnukset saman tien ja tulin siihen tulokseen että tämä ei ole vielä minun paikkani. Katsotaan sitten 20 vuoden päästä jos edelleen ikisinkkuna elän. 

Miksi nainen pelkää rukkasia niin paljon?


Elämässä pitää uskaltaa ottaa riskejä!

Mies saa (kai?) rukkaset paljon useammin kuin nainen ja ei miehen maailma siihen tunnu lopullisesti kaatuvan. Jos nainen saa rukkaset, hän alkaa saman tien kuumeisesti miettimään mikä minussa on vikana? Olenko liian lihava, isonenäinen, oliko finnejä, liian pienet tissit, liian iso takamus - miksi en kelpaa?!? Totuushan on, että kaikkia ei voi, eikä tarvitse miellyttää. Eihän kaikki miehetkään miellytä välttämättä sinua. 

Meidän täytyy vain oppia päästämään irti täydellisyyden tavoittelusta ja olla täysin omia itsejämme. 

Aina ja iänkaikkisesti. Amor.

Elokuvassa Aina eka kerta Henry joutuu pyytämään rakastamaansa naista ensimmäisille treffeille joka päivä, tämän unohdettua päivän tapahtumat aina herättyään. 
Taatut nyyhkyromantiikka-elokuvan ainekset.
Suosittelen.


2 kommenttia:

  1. Tää on se mitä mä en ole vielä sisäistänyt. Miksi se on niin vaikeeta? :( Nyt on taas niin murtunut ja pettynyt olo kun mies ei halunnutkaan enempää... T: "kiva ja kaunis" mut ei se ikinä riitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa! Kannattaa vain ajatella, että se on miehen menetys :) parempi yksin kuin paskassa parisuhteessa! Naisenergiaa!!

      Poista