keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tississä Tender

Ehehe. Keksin taas maailman loistavimman jutun! Otsikon nimittäin, kuka tajuaa? Luultavasti se on vain minusta hauska juttu. Hehe.

Huono huumori, paras huumori. 

Muutama jätkä on taas aloittanut keskustelun Tinderissä, yksi on jopa hyvin varteen otettava ehdokas. Ainoa huono puoli tässä on se, että olen käymässä erään kaverini luona toisella paikkakunnalla ja mies asustelee siis täällä. Tinder etsii todellakin ihmiset läheltä sinua. Kun reissaa, Tinder-pareja löytyy automaattisesti toisilta paikkakunnilta. Jos ei etsi kaukosuhdetta, ei hyvä. Tinderissä pitäisi olla asetus, jossa voi rajata miehen etsinnän joko oman sijainnin tai asuinpaikan mukaan. Lisäksi aika harva tinder-mies tulee juttelemaan. Sääli. Itsehän en ole jaksanut aloittaa keskustelua kenenkään kanssa. Jos jonkun kuva oikein loksahtaa, ehkä sitten.

Eräs anonyymi lukija linkitti hauskan youtube-videon edelliseen postaukseen. Se tuntuu kuvaavan Tinderiä oikein totuudenmukaisesti. Videoon pääset tästä!

Huomaa että on taas hetken elänyt ilman miehiä.. tänään kaupassa minä ja kaverini jumituttiin tuijottamaan erään työntekijän todella hyvin muodostuneita pakaralihaksia. Siis todella hyvin. Se perse oli täydellinen. Uh mama. Muutenkin mies oli suloinen ja kovis (tatuoitu) ja hän vei kärryjä meidän ohitsemme varmaan kymmenen kertaa, samalla kun me nuolimme jäätelöitä silmät pyöreinä ja posket punaisina. Ja tuijotimme miehen takapuolta aika häpeilemättä, ainakin eräs mummeli loi meihin hyvin tiukan katseen. Haluan-kerrankin-että-minua-piip-kovaa-seinää-vasten-uuh-mama-olotila on taas täällä.


Vielä viimeinen asia! Monet tarkkasilmäiset ovat varmasti huomanneet, että blogin ulkoasu on hieman muuttunut. Haluaisin mieluusti kuulla mielipiteitä ja niiden laadusta riippuen päätän, onko niillä mitään väliä. 
Kiitos. 


6 kommenttia:

 1. Onpas ärsyttävää, kun omaan puhelimeeni ei saa Tinderiä! No voit testata sitä minunkin edestäni ja raportoida käyttökokemuksista tänne blogiin sitten :D ja peukku ylös uudelle ulkoasulle, mielestäni parempi kuin edellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raportoin! Ainakaan vielä sovellus ei ole saanut täyttä arvostusta, mutta tarkkaillaan :)

   Poista
 2. Hei löysin just sun blogin, vähänkö huippua :) Huippua siksi, että olen vähän semmonen blogineitsyehkö, mulla ei ole vielä yhtään blogia joka olisi kiinnostanut niiiiiin paljoa tai koukuttanut. Mutta tätä taidan alkaa seuraamaan :) Terveisin sinkkunainen 30+ joka pelkää tulevansa kissojensa syömäksi (huonoina hetkinä! Hyvinä... you know, olenrakkaudenjumalatar.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Itse en myöskään ole blogi-ihmisiä :D halusin lukea blogeja, mutta en löytänyt yhtäkään koukuttavaa ja minun tyylistäni.. Siispä perustin oman ja toivon että tänne eksyy samanhenkisiä ihmisiä! ja kyllä niitä näyttää ilmaantuneen <3

   Poista
 3. Aivan mahtavakirjotus taas kerran :) Ja ihana uus ulkoasu!! tykkään

  VastaaPoista