tiistai 4. helmikuuta 2014

Suklaata ja.. suklaata

Uah. Viime viikko oli aivan sairas. Tekemistä tekemisen perään, pelkkää työtä ja koulua. Ei sosiaalista elämää, ei lepoa. No - nyt olen taas elävien kirjoissa!

Olo alkoi viikonloppuna hiljalleen muistuttaa tätä:


Mutta se valittamisesta. Tästä asiasta.

Näin pitkästä aikaa taas sokkotreffimiestä. Menimme hänen luokseen, teimme ruokaa ja katsoimme paskan elokuvan. Olisin ollut ihan valmis vaikka mihin mukavaan, mutta kun mies ei osannut tehdä aloitetta ja itse en halua näyttää seksihullulta, lähdin lopulta kotiin. 

Ja söin suklaalevyn.

Tämä alkaa olla hieman huolestuttavaa. En oikeastaan ole mikään herkkusuu, mutta sen jälkeen kun kuiva kausi katkesi MUTTEI JATKUNUT, olen alkanut syömään herkkuja aika paljon. Tänään tajusin sen johtuvan mitä luultavimmin seksin puutteesta. Törkeää ensin antaa ja sitten olla antamatta, koska mitä pidempään on ilman sitä vähemmän sitä kaipaa. 

Ja-nyt-haluan-paljon-ja-menen-kohta-naapurin-pojan-luokse. 

Pilaisiko se meidän ystävyytemme? Seksi siis. Tosin jos pitää valita pienempi paha: se että lihon tätä vauhtia 50kg vai se, että meillä tulee muutama awkward-tilanne kaveripojan kanssa.. taidan valita jälkimmäisen. Jos tuo sokkotreffimies ei nyt ota itseään niskasta kiinni. Perkule. 


Lisäksi kaverini ovat joutuneet kestämään tätä minulta kun tapaan jonkun tällä hetkellä seksuaalisesti kiihottavan miehen. Eli siis 80% kaikista miehistä ketä tapaan. Jep.

Eipä muuta paasattavaa tänään. Paitsi että joku oli löytänyt blogiini haulla "poikaystävä nukkuu". Kyllä, poikaystävätkin nukkuvat. Paitsi jos eivät harrasta seksiä kanssasi. Jos olet onnekas. Perkule. 


2 kommenttia:

 1. tämä naisen alku täällä niin rakastaa siun tyyliä kirjoittaa!! mahtavaa! :)
  aina oottamassa millon tulee uutta tarinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina kiva kuulla! toivottavasti tarinasuoni sykkii edelleen :D

   Poista