maanantai 24. helmikuuta 2014

Testissä Tinder

Ystäväni kehoituksesta päätin ladata kännykkääni Tinderin. Tuon nykyajan deittailusovelluksen, joka mahdollisimman pinnallisesti auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

Ladattuasi sovelluksen, sinun täytyy kirjautua sisään facebook-tunnuksilla. Liittymisesi Tinderiin ei näy facebookissa millään tavalla, sieltä Tinder vain tuo profiilikuvasi, etunimesi, ikäsi, yhteiset kaverit ja sivustot joista tykkäät. Jos Tinder-ihmisellä on kanssasi yhteisiä kavereita, näet sen heti. 

Tinderin ideana on, että Tinder etsii sijaintisi ja lähellä sinua olevat potenttiaaliset sulhaset. Sitten vain selaat kuvia painat joko sydäntä tai rastia. Jos mies on sattumoisin laittanut sinulle sydämen myös - TADAA - olette Tinder-pari. Silloin teillä on mahdollista jutella keskenänne ja tutustua toisiinne.

Myönnän että toiminta on hiukka pinnallista, mutta aika hauskaa! Olo on kuin karkkikaupassa! Miehiä miesten perään. 


Ensimmäisenä päivänä Tinder-pareja muodostui vain muutama, mutta tänään jokainen valintani on ollut Tinder-pari. Rupesin melkein epäilemään, että miehillä on tapana valita kaikki naiset sydämen alle tai sitten olen oikeasti jumalatar. Hahaa. 

Neljän päivän sisään olen käynyt Tinderissä muutaman kerran ja pareja on muodostunut 29. Näistä kaksi on jutellut, ensimmäinen kysyi tökerösti Miten menee ja toinen hienotunteisesti Tuutko paikkaan X panolle?
Tinder on selkeästi myös helppo paikka etsiä seksiä. 

Hauskaa hommaa tämä valitseminen on, mutta en usko että monikaan on sovelluksen kanssa tosissaan. Lisäksi täytyy varoa, ettei vahingossa valitse liian tuttuja (esim. yhden illan säätöjä) kun ei ensin kuvasta meinaa miestä tunnistaa. Yhteiset kaverit kannattaa tarkistaa, jos niitä on paljon.  

Mutta tutustun vielä sovellukseen ja katson onko siitä mihinkään!

Uhraudun teidän vuoksenne, hyvät lukijat!


6 kommenttia:

 1. Oon pitkään kelannu tota tinderiä mutten oo sinne uskaltautunu. Muista kertoo siitä lisää! :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä kaveripoikani mainosti joulun alla minullekin tuota Tinderiä. Ainakaan silloin sitä ei ollut saatavissa Nokialle ja sovellus jäi itseltäni hankkimatta. mutta kaveripojalla oli parempi tuuri. Mukavia tyttöjä tuntui löytyvän, tammikuussa sovittiin ekat treffit kiinnostavimman kanssa ja nyt kaveri on tuonut tytön jo meille muillekin näytille ja tavannut muun muassa tämän äidin. Parisuhdestatus astunee kuulemma voimaan ihan lähiaikoina. Toimii siis todistetusti ainakin joillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, onko laite edelleenkään Nokian puhelimille suunnattu. Voi olla, että hyvä tuuri käy Tinderissäkin! :D

   Poista
 3. On siinä hiuksenhieno ero miten eri sukupuolet kyseistä sovellusta käyttää;
  https://www.youtube.com/watch?v=l_zdwexQVKE&

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistava! Ja jotenkin uskon, että video pitää hyvin paljon paikkaansa :D täytyy linkittää seuraavaan postaukseen, kiitos!

   Poista