sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Se ihana, ihana OOrgasmi. 

Eräs nainen sanoi minulle kerran, ettei seksiä ole mitään järkeä harrastaa jos ei saa orgasmia. Toinen ihminen sanoi minulle, että seksi on aina hyvää, sai orgasmin tai ei. Josta tulikin mieleen lause:

Sex is like pizza
When it's good, it's good and when it's bad, it's still pretty good!

Ainakin omasta kokemuksestani voin sanoa, etten ole koskaan saanut kunnollista orgasmia yhden yön suhteissa. Se ei ole johtunut siitä, että mies olisi ollut huono. Tarvitsen itse vain jotain enemmän, että pystyn rentoutumaan ja heittäytymään. 

Ja on niitä yhden illan juttuja ollut, joissa mies skippaa kaikki lämmittelyt ja esileikit ja suoraan vain hevosen selkään beibi! Se on ihan kivaa. Ihan. Kivaa. Sitten miehet loukkaantuvat jos et saa. Huoh. Häpeäkseni täytyy tunnustaa että olen muutaman kerran joutunut turvautumaan feikkaukseen. 


(Tätä videota etsiessäni löysin ihan todella hyvän Real Life - version, tsekkaa video tästä! Miesten ilmeet! Voi luoja, hehehehheee. Hähä.)

Se sinkkuna olemisessa mättää eniten. Seksin epäsäännöllisyys ja aina alusta aloittaminen. Harvoin ensimmäinen seksikerta on yhtä hekumallinen kuin elokuvissa, on sähellystä, kumpikaan ei kerro mistä tykkää ja yritetään vain päästä alusta loppuun. Tämä nyt on tietenkin karkea yleistys, mutta itselläni kaikki ensimmäiset kerrat ovat olleet lähellä tuota. Jos taas päädytään toiseen kertaan.. ihan eri meininki. 
Itselläni oli kerran viikonloppusuhde. Ensimmäinen kerta oli ihan katastrofi, mutta toinen kerta oli parasta seksiä mitä olen koskaan saanut. Että silleen. 

Orgasmista on muutenkin tullut melkein pakonomainen suoritettava asia. Lehdissä lukee harva se päivä jotain vinkkejä ja yleistyksiä. Nytkin törmäsin jo vaikka kuinka moneen:


Lainaan artikkelista: "Chicagon yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan 75 prosenttia miehistä saa orgasmeja koko seksielämänsä ajan, kun naisilla vastaava luku oli vain 50 prosenttia."
Reilu kerho.

Oli aika mielenkiintoinen juttu.
Lainaan artikkelista: "Hekuman huipun jälkeen nainen esittelee jälleen itsensä, ja kertoo mitä kirjaa hän luki. Ja sitten nauraa lopuksi. Jokainen videolla esiintyvistä naisista nauraa."

Oli muuten hyvä kirjoitus!

Itse olen todella vaikeasti laukeava.
Olipa hassu lause!
 Mutta se on totuus. Yhden illan jutuissa tulee helposti ottaneeksi asenteen En edes yritä. Kyllä seksistä voi nauttia ilman orgasmiakin. 

Ja totuus on mitä enemmän sitä yrittää saada, sitä harvemmin sen saa.


Mutta jos saat sen, kannattaa tuulettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti