sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Miehet - ilman niitä voi elää mutta ilman niitä ei saa..

.... heteroseksiä. Too bad.

Ei helvetti menee kyllä hermot! Saamarin miehet. Ensin ollaan monta kuukautta ettei maisemissa näy edes miehen varjoa, mutta SITTEN kun yhden miehen kanssa näyttää ihan mukavalta niin toinen mies huomaa sen ja iskee kiinni ja sekoittaa koko pakan. 


Päivitysluontoista asiaa siis: 

Sokkotreffimies otti siis yhteyttä ja kuulin jo kaverin kautta että tämä haluaisi tutustua minuun paremmin. Hieno homma, odotan innolla mitä tuleman pitää. Toivottavasti mies ei nyt mokaa tätä. Ja minä en saa jotain sitoutumiskammokohtausta.. mutta se on sen ajan murhe.

MUTTA

Olen edellisissä teksteissä varmasti päivitellyt eräästä kaverimiehestä, johon olin alkusyksynä erittäin ihastunut. Sovimme siis jo elokuussa että parempi pysyä ystävinä (lue: hän ei halunnut enempää ja se oli minulle ihan ok (lue: olin helvetin pitkään mustasukkainen mutta pääsin siitä yli) ja meistä on tullut siis todella hyvät ystävät). Hengailemme toistemme luona useasti viikossa vain jutellen ja viettäen aikaa. Sanomaton sääntö on ollut, ettei kosketa toisiimme oikeastaan ollenkaan. Tietty kaverihalaukset yms. on ok, mutta jos makoillaan vaikka sängyllä tietty väli pitää olla. Se on toiminut hirveän hyvin ja hänestä on tullut yksi läheisimmistä ihmisistä minulle. 

Viime perjantaina se sitten tapahtui. Olin tiennyt jo tästä sokkotreffimiehestä, mutta en ollut vielä kertonut asiasta kaverilleni. Olimme juomassa ja päädyimme vielä hänen asunnolleen jatkoille. Siinä kahden maissa yöllä rupesi tietysti väsyttämään ja torkuimme hänen sängyllään. Yht'äkkiä tunsin kun hän otti minut tiukkaan lusikkaan. Se tietysti tuntui mukavalta ja ajattelin että se jää siihen. Sitten mies meni jotenkin todella oudoksi, puhui sillä tavalla "hempeästi" ja silitteli tukkaa. 

UAAAAAAAAAAANGALABUGALAAAAAAA

Mietin vähän aikaa mitä voisin tehdä ja lopulta lähdin vain kotiin nukkumaan. "Mee jos sun pitää mennä" sanoi mies ja loi minuun koiranpentukatseen. Eieieieieieieieieieiei.
Jos tämä olisi tapahtunut 2kk sitten olisin ollut ihan kikseissä. Tai edes kuukausi takaperin. Mutta ei samalla viikolla kun olen löytänyt pitkästä aikaa potenttiaalisen miesehdokkaan! Kaveripoikaa kohtaan minulla on ollut aika syvät tunteet ja pelkään että ne tulevat pintaan jos tälläinen pelleily jatkuu. Kuitenkin jos mies ei halunnut olla kanssani syksyn alussa, miten voin olla varma että hän haluaa olla kanssani nyt? Ehkä olin vain joulu-lähestyy-kuolen-yksin-ja-koirat-syövät-ruumiini-masennuksen helpotusväline. 

Ärsyttää myös että koko kroppani huusi minulle merkkejä siitä, miten seksin harrastaminen hänen kanssaan olisi hirveän hyvä juttu. Saamarin kuiva kausi. 


Poltin myös ekan tupakkani puoleentoista vuoteen. Saamarin miehet. 

En ymmärrä. Eka ollaan puolet vuodesta ilman mitään kunnollista miehen huomiota ja sitten kun yksi antaa huomionsa niin toinenkin iskee kiinni. Ehkä he oikein kyttäävät tilaisuutta sekoittaa naisen elämän. Hehkuuko naisesta joku miehen stop-merkki kun yksi mies iskee häneen silmänsä. Tämähän on kuin jossain afrikassa, kuka on se halutuin naaras? No tietysti se, kenet toinen uros haluaa myös. Vaikka muut naaraat olisivat vielä parempia ehdokkaita. Huoh.

 Miten tässä voi valita? Jos siis kaveripoika jatkaa tätä. Voi olla (ja oikeastaan myös toivon) että se oli vaan yhden illan erehdys. Sitten se olisi helpompaa. Jos kaikki kuitenkin menee päin puuta, miten voin valita?
  Mies jonka tunnen ja josta pidän valtavasti, mutta jonka tunteisiin en voi luottaa vs. aivan uusi mies, joka voi olla parasta tai pahinta tai sitten ei mitään. 

Lähden nunnaluostariin.


6 kommenttia:

 1. Johtuu pimeästä, lumettomasta ajasta ja joulun lähestymisestä.

  VastaaPoista
 2. Minä niin tiedän tunteen. Olen joskus miettinyt asiaa nimityksellä "miesaalto". Ensin on ihan tyyntä, missään näy mitään ja sitten yhtäkkiä tulee kokonainen hyökyaalto, joka tuo mukanaan liian monta miestä kerralla ja sitten on pieni tyttö ihan sekaisin siitä, miten päin pitäisi olla.

  No mutta ajattelin kommentoida, koska kirjoitustyylisi on näinkin "ikävissä" aiheissa todella hauska. Nauroin pari kertaa ääneen (tää on nyt siis kohteliaisuus, ei v*ttuilua). Keep up the good work, sister! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesaalto on kyllä loistava termi! Kiitos kommentista, toivottavasti tulee muita tekstejä myös jotka iskee sinuunkin! Elämä on joskus kyllä yks traaginen komedia :D

   Poista
 3. Miehenä pitää kyllä kommentoida, että myös naisaalto on mahdollinen ja aivan yhtä epämieluisasti päätä sekoittava ilmiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen todellakin! :D On varmaan kirjoittamaton sääntö että vastakkainen sukupuoli pitää aina tehdä hulluksi...

   Poista