perjantai 18. lokakuuta 2013

Uusi Suomineito24 on syntynyt

Pitkän ja piinallisen pohdinnan jälkeen tulin tulokseen, etten ole epäonnistunut naisena, rakastajana, ihmisenä ja deittaajana jos kokeilen netin ihmeellistä maailmaa. Selailin myös oman paikkakuntani naisia läpi ja suurin osa tuntui olevan ihan tavallisia ja normaaleja ihmisiä.

Lisäksi minun on pikku hiljaa pakko palata myös takaisin hevosen selkään. Jos netin syövereistä ei löydy elämäni miestä ja rakkauteni ritaria, toivottavasti edes onnistuneet treffit eikä muutaman viikon takaista katastrofia. Katso kirjoitus tästä. Sitä paitsi olen ihan varmasti lukenut jostain, että liian pitkä kuiva kausi voi olla terveydelle vaarallista. Tai saattoi se olla että seksin harrastaminen on terveellistä... no oli miten oli. Haluan seksiä! SEKSIÄ! Tai siis mukavan juttelukaverin jonka kanssa voi katsoa eroti- rakkauselokuvia. 

Profiilin luominen

En halua ainakaan vielä laittaa valokuvaa, tarkkailen tilannetta jne. Olen kuin profeetta joka tutkailee laumaansa kasvottomana. Asuinpaikan  laitan oikein, kuten myös kaikki muut tiedot. Laitan omat tietoni suhteellisen tarkasti, mutta en rajaa kumppanin toivelistaa älyttömästi. Ikähaarukka voisi olla 20-30. 
Hmm.. kerro jotain itsestäsi. Tulisiko yhtään deittipyyntöä jos laittaisin vain rehellisesti mitä tällä hetkellä ajattelen:


En usk. Kirjoitin siis jotain totuuden mukaista söpösti, lyhyesti ja ytimekkäästi. Ja kappas, heti kolme jätkää riensi koittamaan onneansa! Yksi ei napannut ollenkaan, mutta kahden kanssa jopa aloittelin keskustelua.

Mutta katsellaan päivä kerrallaan! Ensimmäinen askel on otettu. Toivottavasti en saa paniikkia ja poista koko tunnusta alle 24 tunnin sisällä.

Ai niin! Vielä yksi paniikki! Mikä Suomessa lasketaan normaali- , hoikka- tai laihavartaloiseksi? Kauheaa yrittää miettiä omalle kropalle luokkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti