maanantai 19. tammikuuta 2015

Hänenkö takia itkin?

VAIHE 7

Näimme tänään Miehen kanssa. Olimme jopa samassa tilassa tunnin verran. 
Ensin hän ei tullut juttelemaan, ei edes moikannut. Hetken kuluttua hän kuitenkin hipsi viereen istumaan ja juttelimme niitä näitä. Minusta ei näkynyt mitään ulospäin, sillä totuuden nimissä: en tuntenut oikeastaan mitään. Mietin vain, kuinka poikamaiselta hän näytti ja tunsin outoa lempeyttä - samankaltaista kuin veljeä kohtaan. Seksuaalinen vire oli kadonnut, en enää osannut yhdistää häntä seksiin ja rakasteluun. Ihastumisen aiheuttamat sydänlasit olivat poissa silmiltäni. Hän onkin ihan tavallinen ihminen. 
Saan paljon paremman, antaitsen paljon paremman. Sisälläni leijailee rauha ja autuus.

Jos näkisin hänet kieli jonkun toisen tytön kurkussa, saattaisin saada pienen mustasukkaisuuskiukkukohtauksen. Edelleen. Kuitenkin mitä nyt tunnen, on hämmentävää. Voiko tästä oikeasti toipua näin nopeasti? Olen vähän nolona dramaqueeneilystäni, mutta olen myös sitä mieltä, että tunteita ei voi valehdella. Se mitä tunsin muutama viikko sitten, oli täyttä totta minulle. Nyt ne tuntuvat vähän turhilta, mutta ei tunteilleen mitään voi ja ne pitää pystyä käymään läpi. Sitä kutsutaan elämäksi.

Kaikki se, mistä olen puhunut ja minkä vuoksi olen itkenyt, on totuus. Totuus on myös, mitä tänään mietin. Hänenkö takia itkin?

 Pieni loppukevennys vielä! Tarkemmin saldo tinderin ihmeellisestä maailmasta:

Eron jälkeen 90 tinderparia. Muutamia olen myös poistellut, hups. 
Ei huono! Olen selkeästi (ainakin valokuvissa) kaunis, rietas ja onnellinen. 

Olen jutellut 12 miehen kanssa.
Tinder on kyllä hassu kapistus, kun niin monen kanssa ei edes tule juteltua. ONKO TINDER-PARIUS TURHAA?!?

Joista minä olen aloittanut keskustelun kolmen miehen kanssa.
Olen aloittanut muutaman muunkin kanssa, mutta jos he eivät ole vastanneet olen kimpaantunut ja deletoinut heidät elämästäni. Eli tinderistä. Olen kuitenkin tällä kertaa aloittanut keskustelun helpommin, jos miehen ulkonakö sytyttää. Aika moni ulkomaalainen (australia, irkku, usa, saksa) on tullut juttelemaan, mutta en jaksa höpistä englanniksi. Tylsää.

Kaksi keskustelua, jotka eivät ole kuolleet pystyyn.
Toinen on keskustelu, joka voisi kuolla. Maailman tylsin mies. Huh huh. Toinen on keskustelu, jonka olen aloittanut ja jota yritän elvyttää koko ajan. Mies ei ole kysynyt minulta mitään, joten en usko häntä paljon kiinnostavan. Kuitenkin, hänellä on NIIN suloiset silmät että yritän maanitella häntä vielä vähän aikaa. Ah.

Liian monta känni-, kala-, auto-, löysä-maha-muka-urheilija-, sänky- ja huonolaatuista kuvaa. 
Suurin osa miehistä ei vain osaa ottaa valokuvaa itsestään. Kyllä näkee että sinkkuja ovat, tyttöystävä kyllä napsaisi näpsäkästi kivan pikku kuvasen.

Eipä muuta, ihanaa viikkoa! Olette parhaita ja kauniita ja yliseksijumalia. Ugh. 

HUOM! Oikealle on ilmestynyt kysely. Vastatkaa koska kyylää kiinnostaa. Ihanaa. 

6 kommenttia:

 1. "Olen vähän nolona dramaqueeneilystäni, mutta olen myös sitä mieltä, että tunteita ei voi valehdella. Se mitä tunsin muutama viikko sitten, oli täyttä totta minulle. Nyt ne tuntuvat vähän turhilta, mutta ei tunteilleen mitään voi ja ne pitää pystyä käymään läpi. Sitä kutsutaan elämäksi."
  Tykkään niin paljon blogistasi, koska osaat heittää myös minun mielessäni pyöriviä asioita osuviksi lauseiksi. Ihanaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. entä jos on aseksuaali niin voiko olla yliseksijumala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm hyvä kysymys. Mutta voi. Koska yliseksijumaluus ei ole pelkkää seksiä, se käsittää myös itsetunnon, asennetilan ja elämästä nauttimisen. Se on seksikkyyttä, ei seksiä :D voiko ihminen olla jumala? Ah ja oih elämän suuret kysymykset?

   Poista
 3. Toi "hänenkö takia itkin?" on niin tuttua. Ensiks kaikki tuntuu maailmanlopulta ja kurkkua kuristaa, sit menee joitain päiviä, viikkoja, ehkä kuukausi ja sit vaan yhtäkkiä havahtuu et ei helvetti, miks mä itkin tuollasen takia. Mut veikkaan et ainakin omalla kohdalla se on ehkä jotenkin alitajuista selviytymistä ja niiden suojamuurien rakentamista. Itellä ainakin tulee aika usein jonkun ajan kuluttua sellanen olo et "no ei siitä kuitenkaan olis mitään tullut...". Joskus se on totta, joskus ehkä puolitotuus. Jos on ite ollu kauheen ihastunurakastunu niin kyllähän se pahalta tuntuu tunnustaa edes itelleen, että ei kelvannut jollekin.

  Se on kans jännä juttu miten ne vaaleanpunaiset ihastuslasit saa ihmisen olemuksen muutettua niin vahvasti sen jälkeen kun ne lasit putoaa nenältä ;D Mut oon joskus kuullu sellasen viisauden, et siihen on syynsä miks exät on exiä :D

  Kivaa loppuviikkoa! Ens viikolla on jo helmikuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sille ON syynsä miks eksät on eksiä :D hyvää viikonloppua :)

   Poista