tiistai 22. lokakuuta 2013

Nettideittailua

Loin siis tunnuksen suomi24 treffit sivustolle muutama päivä sitten. En laittanut kuvaa ja eikä minua pysty tunnistamaan mitenkään. Kirjoitin muutaman lauseen kuvaukseen jotka kuvaavat minua rehellisesti, sekä pituuden ja silmien värin. En pystynyt päättämään olenko hoikka vai normaali (lomamätön jälkeinen kriisitila), joten jätin senkin tyhjäksi. Tosin täytyy mainita, että minulta lipsahti yksi kuva näkyviin hetkellisesti ja ainakin yksi yhteyttä ottanut mies oli nähnyt sen. Mutta se ei ollut isona kuvana. Typerä kännykkä internet. Onneksi se oli edes ihan hyvä kuva. Poistin sen heti kun huomasin. 
  Ihannekumppanin toiveisiin laitoin vain sukupuolen (mies), kaupungin ja iän (20-30v).

Mitäs siitä sitten syntyi? 

Täytyy myöntää, että olen edelleen todella epäluuloinen. Netissä voi liikkua kaikenlaisia hulluja ja pervoja ja sitten minä kivasti juttelen heille ja näyttelen kuviani (tosin kenellekkään en ole vielä kuvia näyttänyt - tarkoituksella.). Mutta yritän olla avoimin mielin ja ottaa tämän jonkinlaisena (netti)seikkailuna. 

Profiiliani on katsottu 57 kertaa (hii olen suosittu! Tosin mitään ylpeyden aihetta ei ole koska en ole edes kuvaa ladannut...)

9 miestä on ottanut yhteyttä (vaikka ei ollut edes kuvaa! Minusta selkeästi huokuu aistillinen seksikkyys läpi internetin verkoston)

Kolme heistä oli yli 34 vuotiaita, kuvaa ei ollut ja profiili oli hieman epäluotettava. Lisäksi yksi aloitti kysymällä "Mitä miehet kehuvat eniten sun ulkonäössä". Ei sinällään mitenkään paha kysymys mutta tuli heti seksiobjekti-olo. En vastannut. 

Kaksi miestä kirjoittivat romaanin mittaisen esittelyn itsestään joka tihkui epätoivoisuutta ja rakkauden kaipuuta. Ei kiitos. 

Kolme miestä aloitti keskustelun järkevästi ja heidän kanssaan olen jäänyt juttelemaan mukavia. Saapi nähdä.

Yhden miehen kanssa juteltiin vähän, mutta sitten tämä rupesi vonkaamaan joten bye bye.

Tämän lisäksi olen itse aloittanut yhden keskustelun! Miehen profiili sytytti. Juteltiin mukavia muutama päivä mutta nyt mies ei enää vastaa. SIKA. Hehee. Vaikka eihän se minua haittaa, koska en tunne koko miestä ja se voi olla vaikka mikä internet pervo. Sika omena suussa. Hähää.


I'm totally cool. 

Yksi mies kysyi jos nähtäisiin livenä. En tiedä, jännittää tällainen. Jos se on aivan hirveää, miten tilanteesta pystyy luistamaan? Entä jos siitä jää joku stalkkeri? Entä jos minusta tulee stalkkeri?!? 

Jep. Täytyy antaa ajan vielä kulua hetken. 

Onko teillä jotain hirveitä treffikokemuksia? Jakakaa se ja antakaan muidenkin nauraa! 


9 kommenttia:

 1. Tapasin miehen suomi24sen kautta. Kohta ollaan oltu vuosi naimisissa. Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti?! Tämä luo minuun lisää luottavaisuutta, kiitos! :)

   Poista
 2. Superjänskää! Pysyn linjoilla!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tiedän yhden nettideittailua harrastavan miehen. Tällä miehellä on aika vähän sisältöä elämässä ja hän on sosiaalisesti rajoittunut. Joten hänen deitit eivät ikinä oikein mene putkeen. Valitettavasti hänellä on pakkomielle pimpistä, joten hän yrittää koko ajan saada netistä jonkun kanssaan treffeille. Hän on koko ajan Suomi24:ssa hankkimassa seuraa. Hän yrittää päästä mahdollisimman äkkiä nähdä livenä, koska sosiaalisen rajoittuneisuutensa tulee ilmi nettikeskusteluissa, eikä kukaan halua nähdä häntä silloin. Vähän väliä joku nainen suostuu näkemään hänet. Valitettavasti live tilanteessa hänen sosiaalinen rajoittuneisuutensa tulee vielä nopeammin ilmi ja treffit kestävät hänellä noin tunnin jos sitäkään, kunnes nainen karkaa paikalta.

  Koska miehen treffeistä ei tule ikinä mitään hän on alkanut kutsua naiset luokseen kylään, sillä hän ei halua tuhlata rahaa enää treffeille menemiseen. Jostain hyvin oudosta syystä jotkut naiset suostuvat menemään tapaamaan tätä miestä hänen kotiinsa....
  ...En todellakaan menisi kenenkään tuntemattoman luokse ensi treffeille. Tämäkin kyseinen mies on viettänyt viimeiset viitisen vuotta mielisairaalassa, kun oli raiskannut muutaman naisen. Nykyisiä nettideitti kumppaneitaan mies ei ole tiettävästi raiskannut. Mutta kun yhdistetään hulluus, sosiaalinen rajoittuneisuus, pakkomielle pimpistä ja suuri turhautuminen siitä, ettei kukaan kiinnostu hänestä ei lopputulos voi olla ollenkaan nättiä.


  Ja mistä minä tiedän tämän kaiken. Eksäni on jostain oudosta syystä miehen kaveri ja hän varoittelee minua koko ajan tästä miehestä. Mies tietenkin asuu naapuritalossani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jestas! Okei.. jo jostain syystä innostun näkemään jonkun kundin livenä, julkinen paikka ja pakosuunnitelma!

   Poista
 5. Moi! Juttele Skypessä ja mahdollisimman pitkään ennen kuin tapaat ketään, saat aika nopeasti tietää pelaako kemiat välillänne vai ei. Ei tarvi kuviakaan lähettää. Deittipalstaa en käyttäisi ollenkaan, vaan jotain muuta somea mielenkiintoisten tyyppien tapaamiseen.

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos hyvistä vinkeistä!! :)

  VastaaPoista