torstai 17. syyskuuta 2015

Kun sutina sutii

Pitääkö oikeasti nykyaikana perusolettamuksen olla, että toinen ihminen (tuo mahdollinen lapsiesi isi, lastenlastesi ukki ja uskollinen aviomiehesi) on kusipää ennen kuin toisin todistetaan?


Odottakaas kun kerään itseni. 

Oikeasti tässä ei nyt ole tapahtunut mitään maata järisyttävää. Kävin sen jäbän kanssa ulkona muutamia mukavia kertoja, jotka johtivat muutamaan mukavaan yökyläilyyn ja meillä kaikilla oli niin mu-ka-vaaaaaaa  

Itse olen todella herkkä ihminen ihmisten käyttäytymiselle ja yksi asia saa minut aina vähän tolaltani. Jos esimerkiksi ihminen muuttaa yht'äkkiä käyttäytymistään - vaikka se olisi aivan pieni muuttuminen, huomaan sen. Ja ahdistun. Jätkä laitteli alkuun paljon höpöttelyviestejä, kuvia ja ties mitä. Yht'äkkiä ei enää melkein mitään. Jos viestiä tulee, keskustelu jää melkein minun vastaamiseeni ja jos minä laitan viestin, keskustelu kuolee "hyvin menee" vastauksilla. WTF? Ehkä se oli vain keino päästä reisimajoitukseen. 

No, kriisi ei ole tämän näköinen. Olen pidennetyllä viikonloppulomalla muilla mailla, joten emme edes voi nähdä tällä viikolla. Katsotaan ensi viikolla, tahtoisiko jäbä nähdä. Vit*tti kyllä muutama päivä, mutta sitten muistin taas deittailun kultaisen ohjenuoran:

Älä odota mitään, et pety.
Älä usko mitään, ellei toisin todisteta.
Nauti, pane, pidä hauskaa, mutta älä kiinny ennen kuin mies on todistanut sen sinulle. Useasti.

Voi olla, että syksykin painaa päälle. Väsyttää ihan tolkuttomasti. Siksi piti lähteä muille maille, en ajattele mitään koulujuttuja neljään päivään, katson vain modernia perhettä ja syön. Brie-juusto ja viinirypäleet. AH. Parempaa kuin seksi.


En vain jaksa enää näitä deittailun typeriä vaiheita. Mielummin ei mitään ja sitten joku kiva tyyppi saa tulla ja jäädä siihen viereen nukkumaan. Ilman mitään kriisejä. Ilman mitään ahdistumisia. 

Hän tulee ja tuo mukanaan brie-juuston. Hän jää ja antaa minun syödä brie-juuston. Kun juusto loppuu, hän hakee minulle uuden. Eikä valita kertaakaan siitä miten lihon. 

Hyvä tyyppi jäbä kuitenkin on, ehkä vain liian pleijeri. Katsellaan mitä ensi viikko tuo tullessaan, mutta madallan odotuksen nollan alapuolelle ja nautin itsestäni. 


3 kommenttia: