lauantai 12. syyskuuta 2015

How you doin'?

Tinder pääsi yllättämään. Yleensä treffiseurani on ollut enemmän tai vähemmän

Blogia pitkään lukeneet huomaavat, että olen käyttänyt tätä kuvaa ennenkin. OMG.

MUTTA viime viikonloppuna minulle kävi näin


Oikeasti! Oli hyvät tinder-treffit komean miehen kanssa. Juteltiin baarissa pilkkuun asti, jonka jälkeen mentiin hänen luokseen. En mennyt treffeille seksin kiilto silmissäni, asiat vaan menivät mukavalla painolla siihen. Emme myöskään olleet juoneet kuin sivistyneet lasilliset viiniä.

Olemme sen jälkeen nähneet vielä muutaman kerran tällä viikolla, joista toisella kerralla hän jäi minun luokseni. Yöllä ei nukuttu. Olen seitsemännessä taivaassa (ja helevetin väsynyt - mutta ketä kiinnostaa?!). 

Vähän kyllä mietityttää, voisiko tästä tulla vakavampaa koska hypättiin heti sänkyyn kuin kiimaiset kanit. Estääkö se lopullisen syvän tutustumisen kun aina kääntyy helposti seksiin? Jää nähtäväksi. Muutenkin on melkein vuosi siitä, kun viimeksi löysin kivan (joka ei sittenkään ollut niin kiva) miehen, ehkä minulla on syksyisin enemmän haku päällä.

Laitellaan kyllä viestiä, mutta joku pieni piru puhelee korvan juureen ettei tästä mitään tule. En anna itseni vielä ihastua, mennään pieni askel kerrallaan. Mutta kivaahan tämä läheisyys on, vaikka ei saa öisin nukuttua ja kaikki tärkeät asiat jää tekemättä.

Lisäksi tässä kuussa on iskenyt taas miesaalto. Tinder-tyypin lisäksi eräs jätkä laittoi taas viestiä, olen käynyt hänen kanssaan muutamilla treffeillä. Juuri kun luulin, ettei häntä enää kiinnosta. Lisäksi toinenkin vanhempi juttu on aktivoitunut uudelleen. Huoh. 

3 kommenttia: