keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Anna sen soida

Syksy lähenee. 

Se on aina jännittävää aikaa.

Tarvitsen apuanne rakkaat blogin yliseksijumalat.

Havahduin, että olen kirjoittanut tätä blogia paljon kauemmin kuin olisin kuvitellut. Oikeastaan se on aika siistiä, mutta myös hieman surullista. Parisuhteessa en tätä blogia enää kirjoittaisi, siitä maistiaisen saimme viime syksynä. Huutelen täällä anonyymisti omia totuuksiani, mutta teitä en tunne. Haluaisin siis tehdä pienen projektien, joka on vain itseäni varten. 

Toivoisin, että kertoisitte minulle yhden kappaleen. Kappale voi olla henkilökohtaisesti tärkeä tai vain hyvä partybiisi. Ei ole väliä. Haluan vain tehdä itselleni soittolistan, joka kuvastaa blogia ja sen lukijakuntaa. Ollaanhan tässä jo monta vuotta hengailtu! Voi kommentoida anonyyminä - se on ihan ok. 

Tällä kappaleella ei oikeastaan ole mitään tekemistä tämän tekstin kanssa, huomasin vain sattumalta että Notre Damen kellonsoittajan "Hellfire - Nuo liekit" kuulostaa aika siistiltä saksaksi. Tosi pahis. 
Ihana elokuva. Aaaaah.

10 kommenttia:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR4bE :)

  VastaaPoista
 2. Years & Years: Gold

  VastaaPoista
 3. Mun uusin suosikki, soveltuu loistavasti esimerkiks tapailun kiemuroissa painiskelevalle sinkulle: Mitra - Jotain pysyvää.

  VastaaPoista
 4. Meghan Trainor - All about that bass

  VastaaPoista
 5. Toi Mitran laulu on täälläkin suosiossa, mutta en osaa valita vaan yhtä! Joten pistän kaikki kolme, haha! Elämä lupaa mulle on eka. Sitten se missä lauletaan terveiset yksinäisten maasta, olisko joku planeetat, enkelit ja kuu? Ja kolmantena "sinä valitsit minut minut minut, jooooo, minut sinä sait".. No joo, eipä ole valinnut, mut ehkä joskus..

  VastaaPoista
 6. Tosi vaikee valita vaan yks. Mut täs oli hyvät sanat.

  Amy MacDonald - This is the life

  VastaaPoista
 7. Johanna Kurkela - Kuolevainen

  VastaaPoista
 8. Vois tätä miettiä vaikka kuinka, mut ekana mulle tuli mieleen Robynin Dancing on my own. Se soi Girls-tv-sarjan jaksossa, jossa yksi hahmo on kuullut, että entinen poikaystävä onkin homo, toinen tyttö taas on melkein pettänyt poikaystäväänsä. En tiedä ootko katsonut Girlsiä, mutta mulle tulee se sarja mieleen aina tästä blogista, sulla on jotenkin samanlaisia juttuja ja samanlainen tyyli kuin sen sarjan käsikirjoittajalla.

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleen tällainen herttainen biisi, jota en ole löytänyt muualta kuin youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=qROpmFn2O6k

  Kyseessä siis kappale Tyttö sinä olet tähti -leffasta, jonka romanttisten komedioiden suurkuluttajana olen katsonut useammankin kerran.

  VastaaPoista