tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kulta, näitkö Sellaista unta?

Huomasin tilastoja katsoessani että joku oli löytänyt blogiini tällä lauseella:

Poikaystävä nylkyttää yöllä.

Oletteko te heränneet koskaan tähän hämmentävään toimintaan kesken unien? Minä olen kokenut saman kolmen eri miehen kanssa. Kerran se oli niin rajua että minun täytyi siirtyä pois sängystä ettei kylkiluut murtuisi. Se on aivan normaalia ja yleistä, mutta silti jotenkin hämmentävää. Ja aika hauskaakin. 

Nylkyttävätkö naisetkin unessaan? Miten seksiunet ilmenevät nukkuessamme? 

Itse pelkään aina sitä että jos nukun miehen kanssa, sanon jonkun toisen miehen nimen tms. Eräs ystäväni selitti kerran tilanteesta, jossa mies oli alkanut lämmittelemään häntä unissaan ja ystäväni luuli tämän olleen hereillä. Mies oli herännyt vasta jutun edetessä pidemmälle ja kumpikin olivat olleet asiasta ihan wtf. Toinen kaverini kertoi että oli uuden poikaystävänsä kanssa nukkuessaan nähnyt unta toisesta poikaystävästään ja voihkinut tämän nimeä yöllä. Kuumottava tilanne aamulla kun yrität selittää itsesi selville vesille. 

Miehillä se näyttää kyllä usein tulevan esille nylkytyksenä. En ole koskaan kuullut miehen voihkivan tai kuiskivan jonkun naisen nimeä unissaan. Vain nylkytystä. Ja onhan se kai aika imartelevaa. Mies haluaa sinua (tai seksiä) unissaankin.

Unet on niin mielenkiintoisia! Joskus kyllä näkee myös sellaisia unia että miettii mikä hitto omaa alitajuntaa riivaa?! Sigmund Freud nyt oli sitä mieltä että kaikki perustuu seksiin. Voihan se niinkin olla, että ihmisen elämä pyörii seksin ympärillä. En ota kantaa. Tosin itse mietin seksiä aika usein.. varsinkin kesällä kun näen miehiä ilman paitaa.. miltä he näyttäisivät ilman muitakaan vaatteita.. hmm.. Grhm. Niin siis unet. Juuh.

Unien tulkintaa:

Seksi:
Seksuaalisiin uniin pätee usein tuttu sanonta “siitä puhe mistä puute”. Unennäkijän mieli ja keho kertovat unen kautta sen mitä kaipaavat. Sen lisäksi, että uni voi olla viesti seksin tarpeesta se voikertoa myös rakkauden kaipuusta, hellyyden tarpeesta ja halusta olla lähellä toista ihmistä henkisellä tasolla.
Jos ei seksiä muuten saa niin on hyvä jos saa edes unissa.

Sänky
Sänky kuvaa unennäkijän kaikkein sisimpiä, omimpia asioita elämässä sekä seksuaalisuutta. Puhdas, raikas oma sänky kertoo rauhasta ja tasapainosta. Jos unessa nukkuu vieraassa sängyssä, on edessä todennäköisesti valintoja tutun ja turvallisen sekä uuden ja tuntemattoman välillä. Likainen ja sotkuinen sänky taas kuvaa salaisuuksia ja törkyä, joka tulee paljastumaan ja kiusaamaan unennäkijää.

Poliisi

Unennäkijän omassa elämässä ja toiminnassa on jotain joka vaatii korjaamista.
Niin, siis se ettei sängyssä sillä hetkellä nuku poliisia...
Pettäminen
Jos unessa joutuu aisankannattajaksi tulee saamaan apua hieman toisin kuin olisi odottanut. Uni voi olla myös heijastumaa valve-elämän epävarmasta parisuhteesta, epäilyistä kumppanin petollisuudesta. Jos taas unennäkijä on itse pettäjän asemassa, se vihjaa tyytymättömyyteen ja siihen, että etsii apua tyytymättömyyteensä ehkä hieman arveluttavilta tahoilta.

Nämä unentulkinnat on otettu Hedelmäpuun sivuilta, sieltä siis lisää jos kiinnostaa! 
Minä opin paljon itsestäni juuri unien avulla. Kannattaa siis kuunnella mitä se alitajunta huutelee. Eli jos poikaystävä nylkyttää yöllä, hän näkee unta seksistä ja siitä puhe mistä puute. Onneksi tilanne on korjattavissa!

Hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti