tiistai 31. maaliskuuta 2015

Päiväkaffet eli sokkoreffit

Huomenna olisi taas uudet sokkotreffit. Tiedän kyllä miehen nimen, fiksuustason ja ammatin, mutta muuten olen pitänyt hänet pimennossa. Eräs kaveri vaatimalla vaati että kahville pitää mennä. 

Mikäs siinä. On kuulemma fiksu ja komea mies - niitä tuntuu olevan nykyään harvassa.

Tiesittekö muuten että päiväkahvit tarkoittavat (lehti-)ilmoituksissa prostituutiota? 

Suomisanakirja.fi:ssä sitä on kuvailtu näin: "Keittää päiväkahvit. Erik. prostituutioon viittaavissa kiertoilmauksissa, varsinkin sanomalehti-ilmoittelussa. esim. Nainen tarjoaa päiväkahvit varakkaalle herralle." 

Jos googleen laittaa hakusanaksi päiväkahvit, ilmestyy eteesi: Päiväkahvit rakastellen
#fiksujasiistimuttahimokas #asennoissa #suomi24 #varattuofcourse

Viattomuuteni kärsi taas. 


No, menemme kuitenkin miehen kanssa päiväkahveille joka ei tule sisältämään seksuaalista aktia. Harmi sinänsä. Olen siitä niin 100% varma, etten jaksanut edes sheivata. Jos olisimme menneet syömään illalla ravintolaan, olisin kuulkaas sheivannut ja rasvannut ja lakannut varpaankynnet ja kaikkea. On kuitenkin ihan hyvä, ettei hypätä sänkyyn ensimmäisillä treffeillä ja vaikuteta kiimaisilta aavikkoruusuilta (typerä kuiva kausi). 

Mies muuten kysyi minua ulos ja päätti paikan! Pikkuhousut meni märäksi. Ensimmäinen mies puoleen vuoteen, joka osaa tehdä edes yhden pienen päätöksen. Hallelujah. 

Rakastan silti miehiä ja arvostan teitä ja kaikkea. Nyt on vain meneillään sinkkuuden hyväksymiskausi. Koittakaa kestää. #iwillalwaysloveyou #truelove 

Koska minulla ei ole instagramia, minun pitää kompensoida tuo ######## jossain muualla. 
#hähä #höhö #hihi

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä! En ole koskaan kuullut tuosta päiväkahvi-jutusta! Tuli vähän yllätyksenä tännekin :D

    VastaaPoista