perjantai 3. lokakuuta 2014

Tissityrkky vai raivohärkä?

Baarissa on paljon tanssivia ihmisiä.

No shit, Sherlock. 

Tanssivat ihmistyypit ovat hyvin erilaisia. Heitä on monia, niin cooleja kuin outoja. Tyypillisin on tietysti olen-kännissä-ja-osaan-tanssia-eli-tanssin-nolosti-tai-nuolen-toisen-naaman-limaiseksi-tyyppi. Otan tässä nyt huomion kohteeksi kuitenkin kaksi NAIStyyppiä.

1. Kreisibailaus 


2. Tissityrkky


Itse kuulun (toivottavasti) ryhmään yksi. Menen tanssilattialle sillä riemulla, että saa tanssia hyvän musiikin tahdissa ja pomppia reidet kipeäksi. Olen kuitenkin myös kohtelias, enkä sellainen riehuja joiden ansiosta kaljat ovat lentäneet naamalle levittäen meikit JA kaljatuoppi on kolahtanut hampaisiin irroittaen yhdestä pienen palan. True (and little sad) story, btw.  

Mikään ei ole parempaa (paitsi ruoka, nukkuminen ja seksi) kuin olla pikkaisen humaltuneena baarissa, jossa soi hyvä musiikki ja jossa voi kreisibailata paita litimärkänä (hiestä, ei kaljasta) eikä tarvitse niin välittää miltä näyttää. Jos jotain miestä meikäläinen sykähdyttää, hän vain arvostaa heittäytymistä ja hauskanpitoa. En itse jaksa enää välittää baarien miestarjonnasta, pitäisi löytää paikka jossa on sekä fyysisesti että henkisesti vähän vanhempaa porukkaa kuin -96 syntyneet.

Liian kännissä ei kuitenkaan saa olla, sitten se on vain noloa ja överiä.

Sitten on ryhmä numero kaksi. Tissityrkyt ja persepaviaanit. Naiset, jotka ovat mikromekoissaan, mikrotopeissaan, mikrotissiliiveissään ja makrokorkkareissaan. Hyvä etteivät kanna mikroaaltouunia mukana. He tulevat tanssilattian reunoille, jossa on hyvin tilaa ja parkkeeraavat ruhonsa siihen. Sitten he eivät tee muuta, kuin vaihtavat painoa viettelevästi puolelta toiselle silmäniskut singahdellen ympäri baaria ja huulet tuksumaisesti mutrulla odottamassa Uljasta Prinssin kieltä nuolemaan huulipunat pois. Lisäksi he aina silloin tällöin heittävät sääliviä katseita meihin kreisibailaustyttöihin, ajatellen Jos nuo leidit yrittävät tuolla tavoin saada miekan tuppeen tänä yönä, ei kyllä onnistu. KAIKKI EIVÄT ETSI BAARISTA ENSISIJAISESTI MIEKKOJA PRKL. Kyllä sitä miekan voi kotiinsa viedä, jos erityisen hieno ja teroitettu löytyy. Mutta ei sitä jaksa aina ensisijaisesti olla lettu levällään. Sitä paitsi kuka enää nykyään vaivautuu tulemaan paikan päälle, kun on tinder.

Twinkle twinkle little whore, close you legs you're not a door. 


Paras kosto näille neidelle on illan viimeisen hitaan pilaaminen. Siihen on kaksi ihan hyvää keinoa. 

1. Kreisibailaus sillä vähän "ilkeämmällä" tavalla, vahingossa saatat tönäistä tai astua varpaalle.

2. Otat jonkun hyvän naispuolisen ystäväsi mukaan, alatte tanssia hitaita yhdessä läheisissä merkeissä ja jos pokka antaa myöten, suutelette. Vähintään puolet miehistä jää tuijottamaan teitä monttu auki ja unohtavat tytöt kenen kanssa tanssivat. True (and little funny) story. Ainoa miinus on pervot, jotka jaksavat seurata teitä taksijonoon. He automaattisesti kuvittelevat, että nyt on kolmen kimppa mahdollinen. Yritä siinä sitten selittää että se oli vitsi...

Mutta hyvää perjantaita! Siitä vaan tanssimaan ja kreisibailaamaan!

P.s. Tilasin Helsingin Sanomat ja olen niin aikuinen. En tosin ottanut huomioon sitä, että nukun samassa tilassa kuin postilaatikko. Saan sydänkohtauksen aika tarkalleen klo. 5:15 joka yö, kun lehti rämähtää postiluukusta. 6 kuukautta tilausta jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Mä luin sun kaikki postaukset muutamissa päivissä ja oon ollut ihan haltioissani :D Kirjotat tosi hyvin! Oon melkein itkeny ja nauranu yhtaikaa ku näitä lukenu :D En siis nauranut sulle vaan näille tilanteille, joihin on ollu ite tosi helppo tosi moneen samaistua. Harmi ku lukeminen loppu, jään ehdottomasti seuraamaan ja odottamaan tulevia kirjotuksia :)

    Itellä ollu ehkä vielä puoliks sellanen "miehet on paskoja" -asenne (erosta reilu 9kk), mut tää sun blogi kyl autto avaa silmiä ja jotenki, et ei se maailma tähän lopu. Nyt on menossa se "jos en kelpaa ni anna olla, mä pärjään hyvin yksinkin..." -vaihe :D Öääh, sori ihme avautuminen. Mut siiis tää on huikee :)

    Jos kiinnostaa ni käy kurkkaa -> http://hyvanainenjollekinmuulle.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista